Най-голямата верига за търговия с мебели и стоки за дома

...
Най-голямата верига за търговия с мебели и стоки за дома
Коментари Харесай

IKEA ще строи шести търговски обект в България

Най-голямата верига за търговия с мебели и артикули за дома - шведската IKEA, уголемява наличието си в България. Това оповестяват от сдружението " Хаус Маркет България ", което ръководи комерсиалната марка у нас. То е част от гръцката FOURLIS Group. Компанията, която оперира на българския пазар от 11 години, възнамерява своя шести търговски обект, който ще бъде издигнат във Велико Търново. 

Обектът ще е от вида център за обмисляне и поръчка и ще бъде ситуиран в Мол Велико Търново. Подобни центрове компанията към този момент има в Бургас и Пловдив, като те бяха открити надлежно през 2016-а и 2018 година. През 2020-а шведският колос преобрази комерсиалния си обект във Варна в концептуален магазин, а през 2021 година откри магазин от ново потомство в столицата, като по този начин към този момент оперира два обекта в София.
 Най-големият магазин на Ikea в света отвори порти във Филипините
Най-големият магазин на Ikea в света отвори порти във Филипините

Компанията има повече от 460 физически магазина на към 60 пазара в светa

Център за обмисляне и поръчки

Центърът е продължение на тактиката на IKEA да обезпечи на всички свои клиенти улеснен достъп до многообразието от оферти за обзавеждане на дома. Откриването му във Велико Търново е планувано за четвъртото тримесечие на 2023 година. Той ще се простира на 1800 кв.м повърхност и ще предлага разнообразни решения и хрумвания за обзавеждане, артикули от асортимента за дома и шведски храни, които могат да бъдат закупени незабавно. Въпреки че на място ще има стеснен подбор, потребителите ще имат опция да поръчват всички артикули на шведската компания.
 IKEA отваря търговски парк в Сърбия
IKEA отваря търговски парк в Сърбия

AVA Shopping Park ще бъде хазаин на към 30 марки

" Обръщаме погледа си към Велико Търново, където, в сърцето на Централна България, подхващаме нова самодейност по пътя към осъществяване на своята задача да сътворяваме по-добър живот вкъщи за допустимо най-вече хора ", съобщи Никос Ифантидис, който е шеф на IKEA България.

Той добави, че процесът по отваряне на нова точка от веригата включва серия от изследвания в района, които към този момент са стартирали в отговор на потребителските упования.

През септември предходната година IKEA откри магазина си в Mall of Sofia, който е обект от нова идея. IKEA Mall of Sofia е в нов за компанията формат, като той е по-малък от другия в столицата. В същото време той се разграничава от центровете за поръчки в останалите градове у нас. Магазинът е ситуиран на 1200 квадратни метра повърхност и предлага повече от 1000 продукта. Останалите артикули на веригата могат да бъдат поръчани и получени в обекта.
 IKEA влага €340 милиона в зелени планове в Германия и Испания
IKEA влага €340 милиона в зелени планове в Германия и Испания

Групата има 547 вятърни турбини в 14 държави
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР