Обувките ѝ струват около 2000 лв. Не са евтини, но

...
Обувките ѝ струват около 2000 лв. Не са евтини, но
Коментари Харесай

Балните обувки за 2000 лева на момичето от Монтана се превърнаха в тема за дебат

" Обувките ѝ костват към 2000 лева Не са евтини, само че детето ги заслужава. Има подобен триумф в учебно заведение, че се постарахме. “

Това са думи на майката на абитуриентката Борислава Ангелова от Монтана в ефира на предаване по bTV. Изказването провокира същински възторг в онлайн пространството поради модела обувки, които момичето си избира за вълнуващия миг.

В сезона на абитуриентските балове няма по какъв начин да не се замислим какви средства заделят фамилиите на зрелостниците за отбелязване на празника. Трескава е подготовката и за визията на гимназистите.

" Тези обувки са малко по-различни. Те са за бала ми. Имаме и друга концепция с моя джентълмен – да бъдем с кецове, тъй като и роклята ми е по-нетипична – къса е, само че и в розовата гама “, показа момичето пред bTV.

Тя е заложила на типичен модел обувки за изпращането, а роклите ѝ са шити по поръчка. И двете излизат към 1000 лева

" Сама избрах съчетанията. Бижутата ми също ще бъдат по-семпли “, споделя тя.

Приятели на фамилията път ще услужат с първокласна марка кола, която ще я води до учебния двор, както и до ресторанта.

Борислава приключва езикова паралелка с британски и немски език и може да се похвали с отличен триумф. Семейството ѝ се занимава със личен бизнес, а родителите на абитуриентката са безапелационни, че тя заслужава да отпразнува уместно момента.

А в какво още могат да се влагат 2000 лева?

Сумата от 2000 лева се равнява на междинната работна заплата у нас. Толкова коства и издръжката на тричленно семейство за месец. С тези пари може да бъде закупен и автомобил, въпреки и по-стар клас модел. Сайтове за коли оферират сходни предложения, а наша информация демонстрира, че най-често такива предложения важат за модели на Peugeot.

Не на последно място, с 2000 лева можем да посетим известни или екзотични дестинации в чужбина – не малко положителни предложения има за места като Дубай, Мароко или Южна Испания. В наклонност се трансформира и желанието на зрелостниците да заделят сума, с цел да пътуват на открито, вместо да влагат в една празнична вечер вкъщи, въпреки и по-специална.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР