Най-голямата партийна организация на БСП в Пловдив, тази в район

...
Най-голямата партийна организация на БСП в Пловдив, тази в район
Коментари Харесай

„Ликвидационната група” на Нинова взима властта в „Централен” с шепа хора

Най-голямата партийна организация на Българска социалистическа партия в Пловдив, тази в регион „ Централен” с над 700 членове, ще избере ново управление с едвам 25 делегати. Нещо повече стотици от членовете на организацията с дълготраен членски стаж в партията, няма да бъдат по никакъв метод показани. Това съобщи Тодор Стоилов, който е последният законно определен ръководител на регион „ Централен”. По-късно той бе освободен, дружно с другите районни представители, от Изпълнителното бюро на „ Позитано 20”.

TrafficNews към този момент писа, че хората на Нинова в Пловдив готвят свои хора на шефските места, потъпквайки устава и всевъзможни правила, а така наречен районни събрания са чисто фиктивни. Следващото сходно е на регион „ Централен”, което ще бъде в неделя в централата на Българска социалистическа партия под тепетата.

„ Няма никаква смяна на обстановката, за която алармирахме на нашите конференции. В началото се променяха разпоредбите, в интерес на тези, които ги пишат,а най-после даже нямаше и правила. Зачеркнаха и събрания, които в началото бяха верифицирани от работната група, а по-късно се оказа, че въпреки и законни, тези делегати нямат право да присъстват”, изясни Стоилов. Начело на работната група, която бе наречена „ ликвидационна” от общинските съветници на социалистите, е Борислав Гуцанов, а съществени настоящи лица са Иван Петков – Бебето и доцент Георги Йорданов.

„ Вероятно ще се извърши задачата, спусната от най-високо равнище - да се саморазправят с хората, които имат мнение, с тези, за които идеала и концепцията на Българска социалистическа партия към момента значат нещо. Голяма част от организацията остават непредставени и без глас. Дългогодишни приятели, дали живота си за тази партия, биват унижавани. Неприятно е тъй като за Българска социалистическа партия няма да гласоподават освен симпатизантите, а и дългогодишно членове на партията”, сподели Стоилов. Той описа, че също е провел заседание на неговата съществена партийна организация. Няколко пъти се е обаждал на Гуцанов и хора от работната група, като те са казвали, че ще дойдат на събранието. То се провело, направени са фотоси, подписани протоколи и всичко по правилник, само че никой от така наречен работна група не е пристигнал.



„ Въпреки всичко имам вяра, че справедливостта ще спечелва. Те ще реализиран една пирова победа, която ще е краткосрочна. Когато обаче схванат, че без хората са за на никое място и им трябват за изборите, никой няма да направи нищо за тях”, сподели Стоилов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР