Най-голямата лична драма в спортната гимнастика е загърбена. Златните момичета,

...
Най-голямата лична драма в спортната гимнастика е загърбена. Златните момичета,
Коментари Харесай

Златните Цветита се сдобриха заради половинките си

Най-голямата персонална драма в спортната гимнастика е загърбена. Златните девойки, Цвети Стоянова и Цвети Найденова са още веднъж първи приятелки, а заслуга за това имат мъжете им.

Бившите грации от ансамбъла по художествена гимнастика се скараха малко след случая със Стоянова и близо година не си говореха. Заслуга още веднъж да се съберат са мъжете им – вратарят Александър Любенов и рапъра Марсел Величков – Марсо.

Двете Цветита бяха неразделни дълги години. Скараха се, откакто Стоянова направи опит за самоубийство. И нито една от тях не разкри повода за краха в връзките им.

Цвети, която оцеля след полета от шестия етаж, бе безапелационна, че връщане обратно няма и с другарството им е свършено.

Стоплянето на връзките сред двете стартира около рождения ден на Стоянова през есента. Постепенно двете се сближили, а по Коледа даже си пуснаха клипче, на което са дружно и даже вършат фигурки сърчица.

Основна заслуга за решение на рецесията имат гаджетата им — Сашо Любенов и Марсел Величков. Двамата са другари от години и останаха дружно даже и след скарването на половинките им.

Младежите неведнъж упорствали обичаните им да седнат и да си изяснят връзките, написа хотарена. Двамата били безапелационни, че гимнастичките не би трябвало да захвърлят с лека ръка толкоз дълго другарство.

Явно девойките са ги чули, тъй като към този момент всичко е забравено и те още веднъж са първи приятелки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР