Най-голямата банково-застрахователна група в България - КВС Груп и най-голямото

...
Най-голямата банково-застрахователна група в България - КВС Груп и най-голямото
Коментари Харесай

ОББ и Софийски университет подписаха договор за партньорство и дадоха старт на „КВС България – ESG Академия“

Най-голямата банково-застрахователна група в България - КВС Груп и най-голямото висше учебно заведение в страната - СУ „ Св. Климент Охридски “ подписаха контракт за съдействие и сложиха началото на „ КВС България – ESG Академия “. Академията ще образова ново потомство експерти, който са подготвени да генерират възвращаемост, създавайки стойност за всички заинтригувани страни – чиновници, клиенти, снабдители и обществото като цяло.


Ректорът на Софийски университет проф. дфн Анастас Герджиков, деканът на Стопански факултет доцент доктор Атанас Георгиев и Теодор Маринов, изпълнителен шеф „ Легаси и дъщерни сдружения “ в ОББ подписаха съглашението и сложиха началото на „ КВС България – ESG Академия “, чието първо издание ще се организира в първите месеци на 2021 година

„ Свидетели сме на процеси, в които от ден на ден компании преразглеждат методите си и се насочват към екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), а устойчивото и отговорно вложение (SRI) е крайъгълният камък в тактиките им. “, съобщи проф. дфн Анастас Герджиков.

„ Наша съществена цел е да построяваме мостове към клиентите си и да осведомяваме обществеността по тематиките за устойчивостта. Уверен съм, че това партньорство ще се развива и обогатява. “, съобщи Теодор Маринов, изпълнителен шеф „ Легаси и дъщерни сдружения “ в ОББ.

„ Възможността специалисти на банката да оказват помощ с действителни проблеми и менторство за практическата подготовка на студентите е в действителност значима за всички учащи се. “, добавя деканът на Стопански факултет в СУ „ Св. Климент Охридски “ доцент доктор Атанас Георгиев.



В „ КВС България – ESG Академия “ ще се учат пет съществени модула: ESG ръководство и отчетност; Екологичен дирек на устойчивост; Социален дирек на устойчивост; Устойчиви финанси и Адаптация и резистентност към климата.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР