„Най-големият ни успех е как менажирахме ковид-вълната“, похвали се премиерът

...
„Най-големият ни успех е как менажирахме ковид-вълната“, похвали се премиерът
Коментари Харесай

Кирил Петков - лудост, лудост, но има система в нея

„ Най-големият ни триумф е по какъв начин менажирахме ковид-вълната “ , похвали се министър председателят Кирил Петков.

Само би трябвало да се огледаме към себе си, с цел да проумеем, че мозъкът на този човек няма здрава връзка с действителността.

Седмици наред най-висока смъртност в Европа и света, задъхващи се лечебни заведения, покосени цели фамилии, само че Манчо Фотографчията от „ Вражалец “ менажирал сполучливо ковида?!

Звучи цинично даже единствено на лексикално равнище.

„ Менажирал “… Все едно му е клетата фирмичка за хранителни добавки. Все едно се хвали по какъв начин е пробутал провиотика си в " Лидъл ". Все едно залогът не са човешки животи и човешка болежка.
свързани новини108039преди 20 часа303252на 06.02.2022
Себичен илитерат, въздухар с евентуално девиантни отклонения, явно измъчен от маниакален синдром.

Но вместо да се лекува при съмишленичката си доктор Гълъбова в Курило, разиграва сценки от „ Полет над кукувиче гнездо “ в Министерския съвет на разходи на цялата страна.

„ Аз съм ръководителят на България “ , вика оня ден от трибуната на Народното събрание.

Той не просто се губи в езика и не осъзнава смисъла на думите. Той инфилтрира комплексите си в публичността и ги задава като норма.

Лудост, полуда, само че има система в нея, споделя Полоний за Хамлет.

По някои тематики и жанрове е пределно спретнат, а откровеността издава зависимостите му.

Сега щял да поставя за шефове на КПКОНПИ „ фрагменти от чужбина “.

Залозите в тази посока варират сред Васил Божков, Цецо Василев, Брендо и братя Галеви. Идеални „ фрагменти “, с опит в корупцията, а и съдействали значително за възцаряването на харвардския фанфарон. Има да им връща услуга. И тази услуга не се изчерпва единствено с отстраняването на основния прокурор.

Кирил Петков е вицов воин от модерния фолклор, не е „ ръководителят на България “. В обичания Google асоциациите с името му потеглят с „ Куролация “, „ Измамник “, „ Просто Киро “.

Но това за него не е проблем – той е пристигнал за малко, с цел да кешира от властта, а след това ще си бие камшика я към Канада, я към Израел, я към Дубай. Барабар с Кокорчо, Спецов и семейство Лореал, които сега държат ключа към държавната хазна.

Проблемите остават за нас. 4 милиарда външен дълг всеки понеделник. Рекордна инфлация. Нито лев усвоен от Плана за възобновяване. 8 лв. краставиците. 3 лв. горивото. Три пъти по-скъп ток.

Но другояче – „ дайте късмет да младостта, която желае смяна “. „ Човешко е да се бърка “. „ Те в този момент се учат “.

Не желая да се учат на мой тил. Българската политика не е ПУЦ. Младостта не е индулгенция за несръчност.

Не знаели по какъв начин да ръководят, само че знаят по какъв начин да разхвърлят фамилиите, роднините и любовниците си по всички ведомства.

Знаят по какъв начин да обособят ВИП-зала в Министерски съвет, в която да хапват екзотични плодове, салати и морски блага. А сметката да заплаща НСО, т.е. данъкоплатецът.

Вещи в кражбите, дилетанти в политиката. Това е рисков опит посред рецесията. Още повече, че същите тези видове се заканват да поръчват арести – евентуално на всеки, който дръзне да им каже истината в очите.

Сега са ни смешни, само че скоро може да проревем от тях. Колко му е Киро да лепне над постоянно нахилените си устни мустака на Сталин...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР