Най-добрият български скиор Алберт Попов направи дарение за Образователния и

...
Най-добрият български скиор Алберт Попов направи дарение за Образователния и
Коментари Харесай

Алберт Попов направи дарение на Образователния и олимпийски център на НСА Васил Левски

Най-добрият български скиор Алберт Попов направи подаяние за Образователния и олимпийски център на Националната спортна академия " Васил Левски ".

Така посетителите на музея към този момент ще могат да видят каската, с която Попов завоюва първия си подиум за Световната купа по ски алпийски дисциплини в Палисейдс Тахо (САЩ) и спортния му номер от финалите на Световната купа през 2023 година.

Алберт Попов направи дарението по време на тържественото заседание в навечерието на 24 май. На него академичната общественост на НСА означи Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност, оповестиха от Българската федерация по ски.

По време на събранието грамоти за високи спортни достижения през образователната 2023/2024 получиха сноубордистите Радослав Янков и Тервел Замфиров. Гости на тържеството бяха и още две от звездите на България в сноуборда Кристиан Георгиев и Александър Кръшняк.

Финален щрих на празника бе засаждането на дръвче от академичното управление и формалните посетители в алеята с японски вишни в кампуса на Академията.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР