Най-добрият български футболист от последните години Димитър Бербатов говори пред

...
Най-добрият български футболист от последните години Димитър Бербатов говори пред
Коментари Харесай

Ексклузивно: Бербатов призна, че иска да промени футбола ни, отговори и на Венци Стефанов

Най-добрият български футболист от последните години Димитър Бербатов приказва пред Дарик по отношение на информацията на dsport, че ще се кандидатира за управнически пост в БФС дружно с предприемача Петър Величков.

" Познавам се с Петър Величков от много време. Доста пъти сме обсъждали българския футбол. Може би напоследък малко по-интензивно. Имаме много допирни точки, само че в случай че има нещо публично, ще стане ясно в околните седмици. Истината е, че не е значимо аз ли ще съм, различен ли ще е. Аз не ламтя за шефско място във футболния съюз, не ламтя за шеф, да разпределям заповеди. Аз желая българският футбол да върви в вярната посока, като виждам националния тим да ми е хубаво. По тази линия е значимо индивидът, който е там, да донесе смяната. На този стадий всичко е във етапа на диалози сред двама индивида, които се почитат и имат идентични гледни точки ", показа Бербатов.

" Венци Стефанов има някакво настървение към мен. Преди време се бяхме чули с него и му споделих, че не ми е прелестно да ми загатва името. Може би оттогава е събрал още завист. Също по този начин може би се вижда, че идва смяната и човек, който не желае смяна, се бори с всички сили. Аз като имам нещо да споделям,се обаждам и го споделям персонално ", разкри някогашният футболист на Манчестър Юнайтед.

" За момента си приказвам с човек, който познавам. Предполагам това вършат и други хора. Надявам се да настъпи смяна. Не диря да ставам началник или да се изявявам като подобен, а диря футболът ни да тръгне в по-добра посока - дейности трябват, а никой нищо не прави в последните 14-15 години ", приключи Берба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР