Звездата от EastEnders Черил Фъргисън тайно се самонаранява в продължение

...
Звездата от EastEnders Черил Фъргисън тайно се самонаранява в продължение
Коментари Харесай

Шерил Фъргисън - `Моят рак ме накара да се самонараня - изгарях се, за да измия клетките`

Звездата от EastEnders Черил Фъргисън скрито се самонаранява в продължение на осем години, защото беше захласната от мисълта, че ракът й ще връщане.

Актрисата, която изигра обичаната Хедър Трот, стартира да се обгаря всеки ден, с цел да „ отмие “ всички остатъчни ракови кафези – единствено с цел да си аргументи непоносима болежка и повече физически вреди. Сега тя желае да приказва намерено за психическото си тестване с вярата, че може да помогне на други, страдащи от странични резултати на психологичното здраве след съществено заболяване. Това идва, откакто тя през вчерашния ден сподели на Mirror за рака на матката и последвалата хистеректомия. Сега във втория ден от извънредния ни сериал Шерил, на 58 години, разкрива по какъв начин това е било единствено началото на нейното тестване.

След като завърши лекуването си от рак през 2015 година, лекарите се надяваха, че тя ще има публично всичко ясно до 2020 година Въпреки това Шерил твърди, че лекарите са й предложили да следи всевъзможни необикновени признаци, ако има останали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР