Най-добрите таблети с Android през 2022 година – ако търсите

...
Най-добрите таблети с Android през 2022 година – ако търсите
Коментари Харесай

Най-добрите таблети с Android през 2022 година – топ класация

Най-добрите таблети с Android през 2022 година – в случай че търсите най-хубавият таблет с Android, тогава имате повече от няколко варианти, от които да избирате. Естеството на платформата Android с отворен код разреши на доста компании да вършат свои лични устройства, което значи, че ще би трябвало да ги прегледате всички, с цел да намерите това, което дава отговор на вашите потребности. За благополучие можем да помогнем.

Ако желаете най-хубавия таблет с Android, тогава би трябвало да внимавате за няколко неща. Първо помислете за какво имате потребност от таблета. Ще го употребявате ли за писане или за продуктивна работа? Искате ли да гледате доста излъчвания или филми на него? Смятате ли да играете игри на него постоянно? Или е просто нещо, което ще употребявате понякога. Също по този начин би трябвало да помислите какви приложения смятате да употребявате.

След като разберете всичко това, можете да започнете да стеснявате листата. Съставихме и комфортна разбивка на някои от най-хубавите таблети с Android, което би трябвало да ви улесни при намирането на този, който ще работи най-добре за вас.

5. Най-добрите таблети с Android за медии: Lenovo Yoga Tab 13

Плюсове: Вградена стойка, солиден 2K екран, страхотна продуктивност на системата, звездно качество на звука

Минуси: тежък спрямо други варианти, оптималната периодичност на освежаване от 60Hz, цената

Първият кандидат в нашия лист е Lenovo Yoga Tab 13 . Това е един от най-скъпите таблети с Android, които ще откриете, само че има основателна причина. 13-инчовият 2K екран се съчетава съвършено със мощни, чисти аудио високоговорители. Това значи чиста визуализация и аудио, без значение какво вършиме. Най-голямото отчаяние от екрана е неговата периодичност на освежаване от 60 Hz. Бихме желали да забележим 120Hz или повече на екрана тук, само че въпреки всичко се обезпечава солидно образно преживяване.

Като цяло, Lenovo се показва извънредно добре спрямо други таблети с Android с помощта на Snapdragon 870 5G SoC. Този мобилен процесор обезпечава плавни преходи и зареждане на приложения. Така че не би трябвало да се притеснявате за закъснение даже когато играете интензивни приложения. Вградената стойка също улеснява настройката за кино вечер. За страдание, цялата тази добрина идва на голяма цена и нямаме поради единствено пари.

Въпреки че обичаме Lenovo Yoga Tab 13 за гледане и възпроизвеждане на медия, той не е най-хубавият таблет за ежедневна приложимост. Този таблет е много тежък, като има същото тегло като някои по-малки преносими компютри.

4. Най-добрият бюджетен таблет с Android: Amazon Fire HD 8

Плюсове: голям брой варианти за пакет, 12 часа живот на батерията

Минуси: Гугъл Play не се поддържа по дифолт

Ако имате потребност от добър таблет, който е под 300 лева и предлага солидно преживяване, тогава Fire HD 8 на Amazon е добър избор. Този таблет надгражда триумфа на Fire 7 на компанията, само че прибавя повече място за предпазване и обща мощ. Ще намерите достъп до голям брой приложения в Amazon App Store, както и елементарен достъп до Alexa и други услуги, задвижвани от Amazon.

Единственият действителен минус тук спрямо други бюджетни таблети е, че версията на Android на Amazon не се предлага с Гугъл Play Store, конфигуриран по дифолт. Можете да заредите приложението в профил, давайки ви достъп до повече приложения посредством Play Store, само че страничното зареждане може да бъде малко техническо за консуматори, които не знаят по какъв начин да го създадат.

Ще намерите поддръжка за до 12 часа живот на батерията на Amazon Fire HD 8. Включените 2 GB RAM също би трябвало да са задоволителни за главните задания. Няма огромна RAM памет, колкото бихте видели в по-скъпите варианти в нашия лист, само че бюджетните устройства идват със свои лични жертви. Както всички други таблети на Amazon, Fire HD 8 също се предлага с Amazon Kids, вградените наставнически контроли на компанията. Можете да го употребявате, с цел да контролирате времето на екрана, да определяте кои приложения могат да бъдат конфигурирани и други

Ако желаете стабилен таблет, който няма да ви разори, тогава Amazon Fire HD 8 е едно от най-хубавите бюджетни оферти, които ще откриете на пазара.

Най-добрият авто подарък за мъжете – топ 10 ранглиста

3. Най-добрият таблет с Android за деца: Amazon Fire 7 Kids Pro

Плюсове: Вграден наставнически надзор, защитният калъф предлага спомагателна отбрана

Минуси: Функциите могат да бъдат ограничаващи за някои по-големи деца

Ако търсите таблет с Android, който се предлага със страхотни варианти за наставнически надзор и не се скапва, тогава Fire 7 Kids Pro на Amazon ще ви пасне идеално.

Този таблет съчетава всички прелестни характерности на другите таблети Fire на Amazon с комфортен за децата дизайн. Таблетът е заобиколен от предпазен калъф, който е съвършен за улавяне от децата. Ще намерите и голям брой вградени варианти за наставнически надзор, което улеснява следенето на това, което децата ви вършат на своите таблети. Можете също да настроите сигурността, която защищава децата ви от диалози с непознати на таблетите си, и да утвърждава избрани контакти, с които им е разрешено да приказват.

Amazon Fire 7 Kids Pro също се предлага с елементарен достъп до Amazon Kids+, система, богата на специфични функционалности, предопределена да даде на вашите деца излъчвания, книги и игри, подобаващи за деца, които могат да играят. Децата могат да четат наличие от National Geographic, Rabbids Coding, LEGO и други Това е превъзходен метод да поставите интерактивно наличие пред децата, а Amazon Fire 7 Kids Pro няма да ви коства цяло положение, с цел да ги настроите с първото им смарт устройство.

2. Най-добрите таблети с Android за студенти: Amazon Fire HD 10

Плюсове: вградена поддръжка на Alexa, пакетът за продуктивност го трансформира в мини преносим компютър, поддръжка за до 1TB външно предпазване

Минуси: Ниска оптималната RAM памет, не е най-високопроизводителната машина, Гугъл Play не се поддържа по дифолт

През 2011 година Amazon започва Kindle Fire, който ще роди безчет таблети Amazon Fire през идващите години. Едно от най-новите оферти, Amazon Fire HD 10, носи всички преимущества на предходните таблети на Amazon, с някои спомагателни бонуси. Ако търсите стабилен таблет с Android, който ви дава достъп до Alexa, горещо предлагаме Amazon Fire HD 10.

Този таблет също не е толкоз безценен, колкото някои други варианти и можете да намерите няколко разнообразни конфигурации, налични в Amazon, когато го купувате. Ако сте студент, тогава една от най-хубавите варианти е пакетът Productivity. Този пакет съчетава Amazon Fire HD 10 с Microsoft Office 365 и преносима периферна клавиатура. Това е съвършената композиция от таблет към преносим компютър и е елементарно да превключвате сред двата режима според от това, от което се нуждаете. Amazon също по този начин непрестанно прави продажби на таблетите Fire, тъй че нормално можете да намерите подобен с отстъпка, в случай че изчакате задоволително дълго.

Най-големият минус при избора на таблет Amazon пред по-традиционен таблет с Android обаче е достъпът до Гугъл Play Store. Все още можете да заредите Play Store на таблета, само че в случай че не ви е комфортно да го вършиме, може да се окажете разочаровани от лимитираните налични приложения в Amazon App Store.

1. Най-добрият таблет с Android като цяло : Samsung Galaxy Tab S7

Плюсове: бързо зареждане, поддръжка на Samsung DeX, голям брой периферни устройства

Минуси: безценен, оптималната RAM наподобява малко ниска за таблет от висок клас

Малко таблети с Android са съумели да се приближат до цялостната продуктивност и функционалност на iPad на Apple. Ако би трябвало да изберете опцията за работен кабинет, Galaxy Tab S7 е един от най-хубавите. Този създаден от Samsung таблет съчетава общоприети функционалности като бързо зареждане в композиция с хубав 11 или 12-инчов екран, според от модела, който ще получите.

Може би най-интригуващото нещо за Galaxy Tab S7 обаче е лекотата, с която устройството се трансформира в портативен компютър. Това улеснява оборудването на таблета с разнообразни периферни устройства, в това число тези, които употребяват Samsung DeX. Дисплеят с разграничителна дарба 2560 x 1600 значи чиста и гладка визуализация, до момента в който честотата на освежаване от 120 Hz обезпечава гладка работа в игри и приложения.

Най-големият минус на Tab S7 се свежда до цената му. Счита се за безценен за таблет с Android, само че получавате доста за цената. По отношение на цената би било хубаво да забележим малко повече RAM, включена в Galaxy Tab S7. И въпреки всичко, за мобилно устройство 8 GB RAM би трябвало да са повече от задоволителни, с цел да поддържат вашите приложения да работят безпрепятствено. Просто не очаквайте да работи толкоз добре, колкото някои от най-хубавите преносими компютри, когато е под цялостно натоварване. Samsung също по този начин разгласи Samsung Tab S7 FE , което е друга страхотна алтернатива от Samsung.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР