Най-често показваме на хората само това, което искаме, в зависимост

...
Най-често показваме на хората само това, което искаме, в зависимост
Коментари Харесай

Какво разкрива кутрето на ръката за вашата личност

Най-често демонстрираме на хората единствено това, което желаеме, според от това по какъв начин желаеме да им се представим. Отгатването на нашата персона не постоянно е толкоз елементарно за другия човек, изключително когато не демонстрираме всички страни на характера си.

Но знаете ли, че хората могат да дефинират какъв човек сте, като просто погледнат дребния ви пръст на ръката (кутрето)?

Ако дребният пръст е под ставата на безименния пръст



В този случай несъмнено сте жизнеспособен човек, който вижда живота като на половина цялостна чаша. Със сигурност сте доста оптимистично настроени и не позволявате на негативността да ви дърпа надолу за дълго.
Това, което от време на време работи за вас, а също и срещу вас, е, че елементарно простите и забравяте. Не можете да таите дълго време завист и яд, по тази причина хората се възползват от това. Някои считат, че нямате почитание към себе си, само че истината е, че вярвате в мотото – „ Животът е прекомерно къс, с цел да таим ненавист, засегнатост и яд “.
Освен това имате доста сила в себе си и заради това някои хора са склонни да ви правят оценка като егоцентрик. По време на разногласия може да сте малко упорити, изключително когато сте сигурни, че сте прави. Но също по този начин сте от хората, които първи споделят " скърбя ", когато нещата се объркат.
Хората ви ценят, тъй като изразявате мнението намерено и почтено. 

Когато дребният и безименният пръст са на едно равнище



Ако ставата на безименния и дребния ви пръст е на едно и също равнище, значи сте въздържан човек. Вие сте интроверт и ви е належащо доста дълго време, с цел да се отворите към някого.
Навън обаче се представяте за самостоятелна и стоическа персона. Отвращавате се от нечестността и сте непосредствен човек, който прави всичко допустимо за околните си.
Въпреки това, защото сте сдържани, хората ви възприемат като потайни и навъсени.
В реалност тези, които са ви супер близки, знаят, че имате топъл темперамент и можете да бъдете и душата на компанията.

Ако дребният пръст е над ставата на безименния



За хората, при които кутрето доближава над ставата на безименния пръст, се споделя, че са доста правилни другари и доста чувствителни души.
Характерното за вас е, че животът ви има наклонност да се лута към колегата ви, само че това, което излъчвате, е изцяло противоположно. Обичате да показвате, че сте щастливи и самостоятелни и можете да се развивате добре и без колегата си.
Вие сте като лук с доста пластове, които люпите все по този начин постепенно.
Всеотдаен човек сте, който, в случай че един път се захване с нещо, го реализира. Фокусът е вашата мощ.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР