Най-богатите актриси в света – ако сте се чудили кои

...
Най-богатите актриси в света – ако сте се чудили кои
Коментари Харесай

Най-богатите актриси в света в началото на 2020 – Топ 10 класация

Най-богатите актриси в света – в случай че сте се чудили кои са те, в този момент ще ги забележим в днешната ни топ 10 ранглиста:

10. Дрю Баримор

Актриса, модел, създател и бизнесмен, Дрю Баримор е истинки познавач за всевъзможни покупко-продажби. Тя стана известна с ролята си в фамозния филм “ Извънземното ” през 1982 година и продължава да взе участие в редица сполучливи филми, като “ 50 Първи срещи ” , “ Ангелите на Чарли ” , “ Целуни ме ” и “ Писък ” .
През годините тя печели няколко награди, в това число – само че освен – Златен глобус и премия на Гилдията на екранните артисти. Към 2019 година чистата й стойност се прави оценка на 125 милиона $ .

9. Дженифър Лорънс

На 28-годишна възраст филмите на Дженифър Лорънс към този момент са събрали над 5,7 милиарда $ в касата. Тя е била най-високо платената актриса в света през 2015 и 2016 г . и завоюва сърцата на мнозина с представянето си в трилогията “ Игрите на глада “.
Лорънс взе участие в доста други страхотни филми като “ Джой ” , “ Пасажери ” , “Американска скица ” и “Наръчник на оптимиста “, като завоюва премията за най-хубава актриса за последно. Към 2019 година чистата й стойност се прави оценка на 130 милиона $ .

8. Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон реализира доста самопризнания в живота. Тя има звезда в Холивудската алея на славата, сега се смята за най-високоплатената актриса в света и неведнъж влиза в листата на Forbes Celebrity 100.
Тя стана известна с филми като „ Дон Джон “, „ Той не си пада по теб “ и сериала „ Отмъстителите “, който завоюва над 8 милиарда $! Към 2019 година чистата й стойност се пресмята на 140 милиона $ .

7. Анджелина Джоли

Носителка на голям брой награди за младежи, златни глобуси, награди за избор на критик и една премия на Оскар, Анджелина Джоли е една от най-известните актриси в света през днешния ден. Тя завладя света на киното, като заслепява публиката с участията си във филми като „ Лара Крофт: Томб Райдър “, „ Агент Солт “, „ Мистър и мисис Смит “ и „ Туристът “.
Наред със популярната си кино кариера, Джоли влага доста старания и в хуманитаризма. Към 2019 година чистата й стойност се прави оценка на 160 милиона $ .

6. Майли Сайръс

След като се включва във второстепенни функции като дете, Майли Сайръс потегля по пътя си към звездите с хитовото телевизионно шоу на Дисни “ Хана Монтана “. Това шоу бързо утвърди Сайръс като надарена актриса и певица и събра нейните милиони почитатели от целия свят.
Въпреки че Сайръс реши да се концентрира върху своята музикална кариера, а не върху филмите, след края на “ Хана Монтана ” тя към момента взе участие в редица филми като „ Последната ария “, „ Под прикритие “ и „ Хана Монтана: Филмът “. Към 2019 година чистата й стойност се пресмята на над 160 милиона $ .

5. Джулия Робъртс

Останала вечно известна като Хубавата жена от филмовата промишленост, Джулия Робъртс направи своя пробив в Холивуд с редица страхотни филми. Тя печели наградата „ Най-красивата жена в света “ на списание People рекордните 5 пъти и се счита за въплъщение на хубостта.
Тя завоюва сърцата на мнозина във филми като “ Яж, моли се и бит “, “ Нотинг Хил ” и “ Булката дезертьор “. За кино лентата “ Усмивката на Мона Лиза ” на Робъртс е платено 25 милиона $, което я прави най-високо платената актриса в света по това време. Към 2019 година чистата й стойност се пресмята на 200 милиона $ .

4. Сандра Бълок

Сандра Бълок стартира да се изявява още от петгодишна възраст, като прави дебюта си в Холивуд през 1994 с кино лентата “ Скорост “. Дебютният й филм се трансформира в ревящ триумф и утвърди Бълок като чудесно наличие в промишлеността. Сандра Бълок продължи да взе участие в комерсиални и сериозно приети филми като “ Гравитация “, “ Мис скришен сътрудник “, “ Сляпата страна ” и “ Кутия за птици “.
През двете десетилетия от кариерата си тя печели голям брой награди „ Избор на рецензията “, „ Гилдия на екранните артисти “ и „ Златен глобус “, както и премия „ Оскар “ за най-хубава актриса във кино лентата „ Сляпата страна “. Към 2019 година чистата й стойност се пресмята на над 200 милиона $ .

Продължаваме с Топ 3 на най-богатите актриси в света:

3. Джулия Луис Дрейфъс

Носителка на 9 награди „ Еми “, 7 награди „ Гилдия на екранните артисти “ и 1 „ Златен глобус “, Джулия Луис Дрейфъс направи история, спечелвайки повече награди „ Еми “, в сравнение с някой до момента. Тя е кралицата на сребърния екран, а най-забележителните й функции включват участия в “ Сайнфелд “, “ Вице ” и “Saturday Night Live “.
Дрейфъс се ражда богата. Дъщеря е на Джерард Луис-Дрейфус от “Дрейфъс груп ”, като чистата стойност на компанията се оценяваше преди няколко години на над 3 милиарда $. Към 2019 година чистата стойност на актрисата се пресмята на над 200 милиона $ .

2. Дженифър Анистън

Известна е с доста неща, измежду които ролята й като Рейчъл Грийн в сериала „ Приятели “. Дженифър Анистън взе участие в комедиите „ Семейство Милърс “ и „ Шефове гадняри “, както и в сантименталните комедии като „ Отстреляй някогашната “ и „ Той не си пада по тебе “.
Нейната очарователна персона и магнетизъм на екрана завоюва сърцата на мнозина, като в последна сметка Анистън печели съвсем милион $ на епизод в сериала “ Приятели “. През годините тя печели няколко награди “Еми ”, “Златни глобуси ” и награди „ Гилдия на екранните артисти “. Към 2019 година чистата й стойност се пресмята на 240 милиона $ .

1. Джесика Алба

Джесика Алба е преди всичко в класацията за най-богатите актриси в света за 2020 година . Тя стартира своята актьорска кариера на 13 годишна възраст, издигайки се до известността с ролята си в “ Ангел на мрака ” на 19 годишна възраст. Смятана за една от най-красивите дами в света , Алба взе участие в забележителни филми като „ Фантастичната четворка ” и продължението му, “ Денят на влюбените ” и “ Чък за шанс “.
През 2012 година Алба е съосновател на компанията “The Honest Company ”, продаваща домашен и бебешки артикули. Към 2019 година чистата й стойност се прави оценка на цели 350 милиона $ .

Източник: funpagess.com

Кажете ни коя е вашата обичана актриса?

Вижте още забавни топ 10 ранглисти


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР