Навръх рождения си ден Меган Маркъл неволно показа първа снимка

...
Навръх рождения си ден Меган Маркъл неволно показа първа снимка
Коментари Харесай

Меган случайно показа дъщеря си за пръв път

Навръх рождения си ден Меган Маркъл несъзнателно сподели първа фотография на щерка си Лилибет Даяна - това предават редица задгранични медии през днешния ден, отбелязвайки, че два месеца след раждането на момичето, феновете на принц Хари и брачната половинка му най-сетне са имали опцията да го видят, въпреки и напълно инцидентно, написа life.dir.bg.

Работата е там обаче, че това, което са забелязали хората, за жал не е нищо повече от размазания контур на бебето.

Вчера, по случай персоналния празник на някогашната актриса, през който тя навърши 40 години, бе споделено особено видео, в чиито фрагменти тя изяснява за новата си акция в поддръжка на дамите, връщащи се на работа, наречена " 40х40 ". В него тя беседва посредством видео връзка с колежката си - комедийната актриса Мелиса Маккартни, позната от филмите " Шаферки ", " Нежна полиция ", " Шпиони " и така нататък

В първите секунди на клипа Меган включва преносимия компютър си, а камерата, снимаща я в дома ѝ, демонстрира непосредствен проект на солидната мраморна маса, на която е ситуиран компютърът. До купчината книги, върху която е сложено устройството, могат да бъдат видяни четири фотоси, поставени в рамки. Именно на една от тях е запечатана нежната целувка по челото, с която внукът на кралица Елизабет Втора подарява своята дребна наследница.



Сайтът Page Six прецизира, че въпросното черно-бяло изображение се намира сред други две, като първото демонстрира цялото семейство, а второто - Маркъл с първородния ѝ наследник Арчи. Само че фотографиите са замъглени, тъй като фокусът на обектива пада върху звездата от сериала " Костюмари ". Това обаче напълно не е проблем за задокеанската преса, тържествено отбелязваща, че видеото бележи освен първа поява на брюнетката след раждането, само че също по този начин за първи път разкрива лика на второто ѝ отроче. Това обаче въобще не е по този начин. По всичко проличава, че светът ще би трябвало да изчака мига, в който съпрузите сами ще вземат решение публично да споделят фрагменти с наследницата си. Кога обаче ще се случи това - никой не знае.

Меган даде живот на Лили на 4 юни т.г. в 11:40 ч. локално време. Бебето, появило се на тази земя с тежест от близо 3500 гр., проплака за първи път в болница " Котидж хоспитал ", намираща се Санта Барбара, в югозападния американски щат Калифорния.

Хари и половинката му кръстиха второто си дете в чест по едно и също време на английската кралица и на майката на принца, починалата принцеса Даяна - надлежно Лилибет и Даяна.

" С огромна наслада принц Хари и Меган, принцът и принцесата на Съсекс, приветстват с добре пристигнала на света своята щерка Лилибет " Лили " Даяна Маунтбатън-Уиндзор. Майката и детето са здрави и са добре, и към този момент са си у дома ", разгласи тогава прессекретарят на двойката.

При съобщаването на радостната новина обаче не бяха оповестени фотоси на новороденото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР