Навръх рождения си ден 55-годишната звездна кулинарка шеф Силвена Роу

...
Навръх рождения си ден 55-годишната звездна кулинарка шеф Силвена Роу
Коментари Харесай

Шеф Силвена Роу предизвика яростна полемика с голи снимки,

Навръх рождения си ден 55-годишната звездна кулинарка началник Силвена Роу нагорещи пристрастеностите в профила си в Инстаграм с една малко по-секси фотография. Идеята на фрагмента била да покаже в каква съвършена форма се намира. Реакциите обаче бяха много разнопосочни, написа "Блиц ".

Още по-интересен е фактът, че доста от почитателите на Роу обявиха, че тя е качила остаряла фотография. Аргументът е, че фотографията е правена със остарял модел телефон, който Роу държи в ръката си, до момента в който си прави селфито. В същото време на други фрагменти се вижда, че тя употребява относително по-нов модел уред.

На настоящите фрагменти в профила си началник Силвена демонстрира по какъв начин е изглеждала преди - наедряла, с непотребни мазнини по лицето и тялото и изглеждайки много състарена. На новата фотография обаче тя демонстрира по какъв начин наподобява към днешна дата, откакто се е подложила на сериозна промяна - много по-слаба, здрава и подмладена.

Обвиненията идват в доста несъответствуващ миг за нея - тъкмо преди премиерата на новия ѝ тв план, който русокоската анонсира по този начин: "Аз съм това, с което се храня! Ново тв шоу! Скоро! Храна&Секс! Нови заведения за хранене! Нека живеем нашия най-чудесен живот! ".

Верни почитатели на кулинарката обаче я пазят и настояват, че онлайн тя наподобява още по-добре, в сравнение с фотографията, провокирала мненията.

Самата Роу също отговори на рецензиите в своя обява във фейсбук.

Ето какво написа тя без редакторска интервенция...

"Предният ми пост възбуди доста мнения! Повечето, както постоянно, несъмнено положителни и споделящи моята пристрастеност за здравословен метод на живот! Имаше малко и набези, естествено, всеки има мнение! Няма неприятно! Засегнати дами на избрана възраст, премирени със сивият проспект на остаряване! Ех, била съм гола! Не напълно! Нямаше нищо аморално в този пост! Просто желаех да ви покажа, че е изцяло допустимо да изглеждате, както вие си желаете в каквато и да била възраст! Всичко е в наши ръце! И аз желая да наподобявам по този начин както се усещам - фит, мощна, дейна, цялостна с сила!!! А на както бях - погледнете фотографията тук! Кой би се въодушевил от тази фотография? "

"Публикувах постът през вчерашния ден, тъй като години наред аз се разпространявам с екстра тегло и в това време, практикувайки биохакинг, аз съумявам да забавя процесът на остаряване, аз съумях да въведа промени при себе си! Тези от вас, които си мислят, че остаряването е неизбежно….защо не, за вас очевидно е неизбежно! Аз, въпреки това, върша всичко допустимо, да избегна тази болест наречена ОСТАРЯВАНЕ! Аз не мога да си разреша да съм обезсилена, прегърбена, натоварена, изсушена! "

"Аз не искам; •повишено кръвно налягане •висока кръвна захар •излишни телесни мазнини към талията •високи равнища на холестерол • високи триглицериди Да, другари, влошение на един дори от тези маркери е знак на остаряване на нашите кафези! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ за мен! Напълно допустимо е да живеете до дълга хронологична възраст без типичните гореспоменати знаци на остаряване! Моята формула - дълга хронологична възраст& понижена и млада биологична възраст! Не е суетливост! Гореспоменатите са част от най-важните маркери на нашето метаболично здраве. Също по този начин, те са знаците на остаряване… Тяхното утежняване е начало на най-лошите възпалителни процеси в нас! Е, не знам за вас, само че аз постоянно ще предпочитам здравето, силата, силата, желанието! А вие? "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР