Националният туристически информационен център вече се намира в Националния дворец

...
Националният туристически информационен център вече се намира в Националния дворец
Коментари Харесай

Националният туристически информационен център вече е в НДК

Националният туристически информативен център към този момент се намира в Националния замък на културата. Той беше открит от вицепремиера и министър на туризма в оставка Мариана Николова.

Центърът е ситуиран при Вход А4 на НДК, който беше освежен за Българското председателство на Европейски Съюз. Предвидено в него да се дава по съвременен метод информация за български туристи; както и атрактивна и разнообразна информация за задгранични туристи. Предвидена е опция за основаване на прекарвания на посетителите посредством модерни цифрови технологии.

На две особено създадени платформи, посетителите имат опция да се срещнат с атрактивни видеоматериали и други рекламни формати за профилирани типове туризъм, като еко, авантюристичен, СПА, голф, винено-кулинарен и поклоннически.

Налични са и видео материали, които показват предприеманите ограничения за безвредна отмора на задграничните и български посетители в страната, както и да намерят друга потребна за техния престой информация.

В Националния туристически информативен център може да се организират и друг вид събития, които показват разнородни туристически артикули и услуги.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР