Националният селекционер на България Ясен Петров говори преди заминаването на

...
Националният селекционер на България Ясен Петров говори преди заминаването на
Коментари Харесай

Ясен Петров: Всичко е много простичко и ясно - търсим победи

Националният селекционер на България Ясен Петров приказва преди заминаването на тима за Италия. Нашите излизат на следващия ден от 21.45 часа на стадион „ Артемио Франки” в четвъртата си подготовка за Мондиал 2022, откакто досега имат една точка.

" Настроението е доста положително в тима. Отиваме в Италия, тъй че би трябвало да е положително настроението. Имаме дребни проблеми с травми, само че това е обикновено. Знаете, че нашето състезание тече много интензивно. Ще гледаме да извлечем максимума от играчите, които са в добър темп, съобщи Ясен Петров за последните дни на тренировки въз основата.

" Доволен съм от работата на момчетата, въпреки че всички дружно имахме единствено една тренировка- през вчерашния ден. На първата подготовка бяхме 10 индивида, на втората също 10, на третата 12. Вчера за първи път бяхме всички дружно, въпреки че Иван Турицов не тренира с групата, защото трябваше да го възстановим. Аз допускам, че при сътрудниците от Италия обстановката е същата. В последна сметка това е действителността сега и гледаме да извлечем максимума от нея.

Попитан дали в тима има някакво терзание, поради обстоятелството, че играем против европейския първенец в първия му мач след извоюваната купа, Петров отговори: " Първо при мене няма терзание. Това е един мач, в който няма какво да губиш. Вчера за първи път разговаряхме малко по-дълго с тима. Знаете, Италия е европейски първенец и от този мач можеш единствено да спечелиш. Но ще се опитаме каквото можем, да спечелим. Иначе е ясно. Италия е класен тим и против тях би трябвало да предложим каквото можем.

Преди два дни президентът на БФС Борислав Михайлов съобщи, че мачовете с Литва и Грузия вкъщи влизат в графата наложителни и те би трябвало да бъдат извоювани.

" В момента на напред във времето е Италия. Нека мине тоя мач, след това ще мислим за другите. Ние търсим победа и споделих на момчетата, че оттук насетне би трябвало да търсим победи, всичко е доста простичко и доста ясно, приключи Ясен Петров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР