Националният съвет на БСП избра ново Изпълнително бюро по предложение

...
Националният съвет на БСП избра ново Изпълнително бюро по предложение
Коментари Харесай

БСП извади водачите на листи от Изпълнителното бюро

Националният съвет на Българска социалистическа партия избра ново Изпълнително бюро по предложение на водача на партията Корнелия Нинова със 152 гласа за и 2 въздържали се.
От членове на бюрото се освобождават водачите на листи за идните избори. Целта е да се ангажират повече хора от партията, едни със законодателна работа, други с партийната.
Новите членове на ИБ на Българска социалистическа партия се оферират на районен принцип, тъй че да покрият шестте региона за обмисляне в страната. Запазват се досегашните зам.-председатели и секретари на Българска социалистическа партия. Националният съвет избра нов трети секретар – Стефан Бурджев.
 Народно събрание на Българска социалистическа партия утвърди водачите на листи за идните избори Народно събрание на Българска социалистическа партия утвърди водачите на листи за идните избори
Националният съвет на Българска социалистическа партия утвърди водачите на листи за идните парламентарни избори. 19 района остават със същите водачи, а 7 обл...
Новите членове са: Генади Събков, Станислав Стоенчев, Таско Ерменков и Георги Гьоков, Емил Хумчев, проф.д-р. Георги Йорданов и Александър Горчев.
Генади Събков (Мездра) е кмет от 2015 до 2019 година на Мездра, област Враца, преди този момент е бил 5 мандата заместител кмет. Общински консултант от Българска социалистическа партия в Оценка за съвместимост –Мезда. Член на Народно събрание на Българска социалистическа партия,член на Областия съвет на Българска социалистическа партия – Враца.
Станислав Стоенчев (Сопот)е бакалавър начална и предучилищна педагогика. Магистър по мениджмън на обществените органзации. Общински консултант от 2015 година досега в Оценка за съвместимост –Сопот. 2016-2018 година шеф на дирекция обществени и филантропични активност в община Сопот. Председател на Общински съвет на Българска социалистическа партия – Сопот от 2016 година досега, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия, член на ОблС на Българска социалистическа партия и ИБ на ОблС на Българска социалистическа партия – Пловдив област, член на Народно събрание на МО в Българска социалистическа партия и ОБ на Народно събрание на МО в Българска социалистическа партия. Зам.-предсдател на общински съвет в община Сопот и предесдател на Комисията по обучение, просвета и опазване на здравето на община Сопот.
Таско Ерменков (София) е лекар в региона на техническите науки. Завършил е Московския държавен институт по Международни връзки. Икономист, владее британски, немски и съветски език. Народен представител от 2013 до 2021 година Специалист в региона на енергетиката.
 Българска социалистическа партия избира ново Изпълнително бюро и трансформира някои водачи на листи Българска социалистическа партия избира ново Изпълнително бюро и трансформира някои водачи на листи
Националния съвет на Българска социалистическа партия заседава, с цел да дефинира нов състав на Изпълнителното бюро и да бъдат избрани водачите на листи и местата з...
Георги Гьоков (Стара Загора) е приключил висше обучение в Техническия университет в Габрово „ Васил Априлов ”, компетентност Технология на металосторенето и метолорежещи машини. Народен представител от 2013 до 2021 г.Член на ОблС на Българска социалистическа партия – Стара Загоря, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия, член на Общински съвет на Българска социалистическа партия Стара Загора.
Емил Хумчев (Смолян) е член на Българска социалистическа партия от 2006 г.4-ти мандат Общински консултант от община Златоград. Председател на Общински съвет на Българска социалистическа партия – Златоград, член на Областен съвет на Българска социалистическа партия – Смолян. Член на Народно събрание на Българска социалистическа партия. Завършва Югозападния университет в Благовеград, компетентност туризъм.
Проф. доктор Георги Йорданов (Пловдив) е приключил дентална медицина и здравен менджмънт. Дългогодишен шеф на лечебни заведения в Пловдив, два мандата шеф на Окръжната болница, два мандата общински консултант, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия, зам-председател на Областния съвет на Българска социалистическа партия – Пловдив област, депутат.
Александър Горчев (Велики Преслав) от 2011 до 2019 година е бил кмет на община Велики Преслав. До 2009 г.зам.-кмет на общината. Има висше обучение и е лекар на науките по история. Председател на Общинския съвет на Българска социалистическа партия - В. Преслав. Директор на музея. Член на Народно събрание на Българска социалистическа партия, зам.-председател на Областния съвет на Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР