Националният отбор по футбол за юноши до 19 години попадна

...
Националният отбор по футбол за юноши до 19 години попадна
Коментари Харесай

Националите до 19 г. срещу Франция, Испания и Белгия за място на Евро 2018

Националният тим по футбол за юноши до 19 години попадна в Група 6 на Елитния квалификационен кръг за Евро 2018. Тегленият през днешния ден чоп в Нион дефинира противници на " лъвовете " да бъдат тимовете на Франция, Испания и Белгия.

Домакин на квалификационния шампионат, който ще се организира напролет на 2018 година ще бъде Испания.

" За всички е ясно, че на този стадий към този момент всички тимове са доста мощни. Групата е доста равностойна и мощна, като подхожда за финали на европейско състезание. Франция и Испания са печелили доста пъти този шампионат, а Белгия бележи извънреден растеж в развиването на своя детско-юношески футбол и това проличава от футболистите, които се състезават в клубните европейски грандове. За нас е значимо да надградим, това, което постигнахме с момчетата по време на мачовете от Първия квалификационен кръг. Имаме задоволително време да се подготвим и да се опитаме да се представим на равнище. Знаем, че ще е мъчно, само че момчетата имат качества и темперамент и аз имам вяра в техните благоприятни условия ", разяснява селекционерът на юношите Ангел Стойков.

Седем отбора от Елитния кръг ще се причислят към домакина на европейското състезание – Финландия. Финалите ще се проведат от 16 до 29 юли 2018 година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР