Националният отбор на България най-после успя да замине за катарската

...
Националният отбор на България най-после успя да замине за катарската
Коментари Харесай

Националите най-после заминаха за Катар

Националният тим на България най-сетне съумя да замине за катарската столица Доха, откакто плануваният полет за през вчерашния ден следобед беше отсрочен. Официалната причина е механически проблем в самолета, само че по-скоро става дума за превантивна мярка поради трагичната злополука същия ден в Южен Китай. Практиката е при сходни произшествия, машините от същия клас да се ревизират още един път за възможни недостатъци или появили се повреди.

Полетът през вчерашния ден за Доха беше плануван за 16.05 часа, само че се реализира през днешния ден в 11.24 часа. Националите останаха и нощес в Бояна, като най-сетне се събраха в цялостен състав след идването на последните играещи в чужбина футболисти. Така след 19 часа националният тим би трябвало да направи по-късно следобед и първото си подготвително занятие в емирството.

Първата среща от минитурнира е против домакините на идното Световно състезание Катар в събота, 26-и март. Вторият мач е на 29-и другия вторник против международния вицешампион Хърватия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР