Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино заклейми глупавите слухове, които

...
Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино заклейми глупавите слухове, които
Коментари Харесай

Почетино: Омръзна ми от глупави слухове

Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино жигосах " глупавите клюки ", които витаят към бъдещето му на " Стамфорд Бридж ", и сподели, че зависи от управлението на клуба от Висшата лига да реши дали той ще продължи отпред на тима след този сезон.

От назначението си през май предходната година някогашният треньор на Тотнъм и Пари Сен Жермен изведе Челси до финала за Купата на лигата, който изгубиха с 0:1 от Ливърпул, както и до полуфиналите на ФА Къп, където беше надвит с 0:1 от Манчестър Сити.

Челси, който е похарчил към 1 милиард лири за нови играчи след промяната на собствеността през 2022 година, е осми в класирането на лигата с четири мача преди края.

" Омръзна ми от този вид клюки, имам още една година контракт тук и никой не споделя нищо и аз допускам, че ще остана ", сподели Почетино пред кореспонденти преди неделния конфликт от Висшата лига против Уест Хям Юнайтед.

" Само в случай че някой от управлението ми каже " довиждане " след края на сезона, ще си потегли. Защото сега не знам. Предполагам, че имам още една година контракт и ще бъда тук. Стига с глупавите клюки. Трябва да попитате клуба дали желаят да продължа или не ", сподели Почетино.

С няколко играчи отвън терена с травми, Челси в четвъртък разруши очакванията на Тотнъм да се класират за Шампионската лига през идващия сезон с победа с 2:0 вкъщи.

След семейството на лондонския противник Уест Хем, оставащите мачове на Челси включват срещи със застрашените от изпадане Нотингам Форест, Брайтън и Борнемут, а Почетино сподели, че неговият млад тим ще би трябвало да надгради върху положителното си показване.

" Това са най-опасните мачове, тъй като в този момент би трябвало да запазим същия нрав. Уест Хям е мощен тим, със страхотна физическа форма и те направиха приказен сезон ", сподели Почетино.
 Маурисио Почетино: Не знам дали това бе най-силният ни мач, само че възприятието е положително
Маурисио Почетино: Не знам дали това бе най-силният ни мач, само че възприятието е положително

Той е благополучен най-много от обстоятелството, че футболистите му са се борили с всички сили
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР