Ювентус уволни треньора Масимилиано Алегри. Това съобщиха официално от италианския

...
Ювентус уволни треньора Масимилиано Алегри. Това съобщиха официално от италианския
Коментари Харесай

Ювентус уволни треньора Масимилиано Алегри

Ювентус уволни треньора Масимилиано Алегри. Това оповестиха публично от италианския клуб. Решението идва единствено два дни след.

След края на дуела Алегри се държа жестоко към публицист. Преди това треньорът беше изпъден от рефера поради митинг. После пък не обърна внимание на спортния шеф по време на празненствата. Италианската футболна федерация също проверява Алегри.

„ Постъпката му не дава отговор на стандартите на клуба. Той се държа извънредно нападателно “, обявиха от гранда от Торино.

56-годишният експерт е имал среща с управлението на Ювентус, на която е станало ясно, че той няма да остане на поста си. Очаква се.

Масимилиано Алегри, който е някогашен треньор на Милан, Каляри, Сасуоло, СПАЛ и Гросето, пое бианконерите за повторно през 2021 година. За разлика от първия му престой отпред, този обаче не беше толкоз сполучлив. В интервала 2014-2019 той завоюва пет трофеи и четири купи на Италия. Освен това бианконерите стигнаха два финала в Шампионската лига. Във втория си престой обаче той завоюва единствено купата на Италия. Освен това в Серия А Ювентус има четвърто и седмо място. В момента отборът също е четвърти.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР