Националният ни отбор по футбол загуби с 0:3 срещу световния

...
Националният ни отбор по футбол загуби с 0:3 срещу световния
Коментари Харесай

Франция загря за европейското с 3:0 над България

Националният ни тим по футбол загуби с 0:3 против международния първенец Франция в контролата на „ Стад дьо Франс “ в Париж. Първия гол вкара Антоан Гризман със задна ножица в 29-ата минута след рикошет в български състезател. Два гола осъществя влезлият като запаса Оливие Жиру - 83-ата и 90-ата минута.

Само положителните изяви на вратаря Даниел Наумов избавиха националите от още по-изразителна загуба. Единствената добра опция за гостите бе в 79-ата минута, когато Бирсент Карагарен не откри добре топката и не улучи вратата. Така България приключи мини турнето си от инспекции с трите от участниците на Евро 2020 - Словакия (1:1), Русия (0:1) и Франция (0:3) без триумф.

Завърналият се в тима Карим Бензема се контузи през първото полувреме и напусна наложително. Много е евентуално той да пропусне старта на европейското състезание против Германия.

Селекционерът Ясен Петров съобщи: „ Огромен почит, тъй като играхме против доста мощен тим. Предварително знаехме, че имаме шест смени и би трябвало да ги създадем по-рано, тъй като има доста отмалялост. Франция е доста квалифициран тим. Мисията беше в действителност доста сложна. Видях доста класа против нас. Не съумяхме да се възползваме от обстановката, която имахме при 1:0. Не мога да кажа, че футболистите не се стараха. Само можем да печелим от мачове с такива съперници. Двойката ни централни бранители, както и тройката, играха във всички мачове. Има насъбрана отмалялост. Футболистите отпаднаха в края. Вальо няма игрови темп, само че изкара три мача по 90 минути. Срещу нас имаше един доста мощен тим. За момчетата това е скъп опит, тъй като се допряха до огромния футбол. Знаехме къде ни е равнището. Обстановката беше прелестна. Благодарим на всички, които проведоха това нещо “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР