На прага на своята шеста годишнина в регион Нова Загора,

...
На прага на своята шеста годишнина в регион Нова Загора,
Коментари Харесай

Шест години „Делта Гард“ в Нова Загора

На прага на своята шеста годишнина в район Нова Загора, охранителната компания „ Делта Гард “, под управлението на Иван Иванов, продължава да бъде бастион на сигурността в района. „ Делта Гард “ e знак на отбрана и успокоение измежду локалните поданици и аграрни производители в региона на Нова Загора.

Една от най-големите охранителни компании в страната предлага необятна гама от услуги, в това число защита на аграрни площи, обектова защита, сот и своевременна попречване на обири и вандализъм. 

През годините, Иван Иванов е съумял да построи мощен екип, който стои на стража непрекъснато, с цел да подсигурява мира и сигурността на района.

Едно от значимите достижения на екипа на „ Делта Гард “ е сензитивното понижение на случаите в селските региони, където битовата престъпност беше сериозен проблем.

Също по този начин, момчетата от охранителната компания работят с локалните общности за предварителна защита против разпространяването опиати, посредством образуване на разнообразни мероприятия, целящи осъзнаване на заплахите от опиатите.

Регионалният началник от „ Делта Гард “ – Иван Иванов – е убеден, че триумфът на компанията се дължи на тясната връзка с общността и непрекъснатата подготвеност да усъвършенства и уголемява своите услуги. 

„ Нашият приоритет постоянно е бил и ще бъде сигурността и благоденствието на хората в района “ – споделя Иванов.

Шест години след стартирането на работа на „ Делта Гард “ в региона на Нова Загора, компанията освен се е утвърдила като водач в охранителния бранш в района, само че и продължава да бъде главен фактор в поддържането на публичния ред и успокоение.

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР