Националните телевизии на Малта, Гърция, Кипър и Молдова избраха България,

...
Националните телевизии на Малта, Гърция, Кипър и Молдова избраха България,
Коментари Харесай

Пет държави избраха България, за да презапишат изпълненията си за Евровизия 2021

Националните малките екрани на Малта, Гърция, Кипър и Молдова избраха България, с цел да запишат "Live-On-Tape " осъществявания на своите актьори за Евровизия 2021. Тези представяния на песните ще подсигуряват провеждането на състезанието, даже и при неспособност на някой от артистите да пътува до Ротердам. В продължение на три дни столицата ни се трансформира в музикален център на Европа и одобри делегациите на участващите страни в конкуренцията.

Артистите от България, Малта, Гърция, Кипър и Молдова записаха своите осъществявания при извънредно непоколебим надзор от страна на Европейския съюз за радио и телевизия. Снимките на 5-те страни у нас трансфораха България в най-популярната дестинация за заснемана на основните за Евровизия 2021 "Live-On-Tape " осъществявания.

Те бяха осъществени в едно от най-модерните студиа на Балканите - Ten Dots в София.
Геновева Христова, продуцент на българското присъединяване на Евровизия 2021 от страна на Ligna Group, показа: "Евровизия е най-мащабният музикален план в света, който сплотява всяка година над 40 страни. Това е неповторима опция за всички в изобретателния бранш в Европа.

Горда съм, че едни от любимците в конкуренцията тази година се довериха на нашите телевизионни и кино експерти, които снимаха техните аварийни осъществявания за Евровизия 2021. За следващ път потвърждаваме, че България има капацитет да се трансформира в център на изобретателния бранш в Европа. Благодарна съм на нашите сътрудници от Ten Dots Virtual Production Studio и невероятния екип на Марвин Дитман за взаимната работа, тъй като без тях това нямаше да бъде допустимо. "

Българският представител на Евровизия 2021 беше хазаин на Дестини от Малта, Стефания от Гърция, Наталия от Молдова и Елена от Кипър, които съумяха да видят едни от най-красивите места на София.
Виктория описа за срещата с останалите участници на Евровизия: "Много се веселя, че имах опция да се срещна с всички, въпреки и за малко.

Заедно с Дестини от Малта, Стефания от Гърция и Наталия от Молдова получихме втори късмет да участваме на Евровизия, след анулацията на състезанието през 2020 година. Специален посетител ни беше и надарената Елена, която ще показа Кипър. Радвам се, че след дълго очакване успяхме най-сетне да се срещнем онлайн. Смятам, че всяка една от нас израсна и тази година е още по-готова да се качи на сцената в Ротердам. Силно се надявам след Евровизия 2021 всички да се върнат още веднъж в България. "

Музикалното видео на българската ария: https://www.youtube.com/watch?v=UsmJ2nEV7gI
Българското присъединяване в песенния конкурс Евровизия се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, с поддръжката на българската финтех компания iCard - общоприет спонсор на Евровизия България и с поддръжката на Министерство на туризма на Република България.
Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР