Политиците от всички централи трябва да си дадат сметка, ако

...
Политиците от всички централи трябва да си дадат сметка, ако
Коментари Харесай

Удар под кръста: Политоложка обяви източника на новия скандален запис на „Промяната“

Политиците от всички централи би трябвало да си дадат сметка, в случай че се върнат обратно в годните, че записите изтичат от вътрешната съпротива.
Това съобщи в ефира на bTV политоложката Цветанка Андреева, разяснявайки скандалния запис от среща на „ Продължаваме промяната “, в която Кирил Петков, Асен Василев и Лена Бориславова разискват противозаконен кеш в торби и желаят от предприемачи милиони за тяхна предизборна акция.
„ Най-скандалният запис на Политическа партия изтече от техен човек, приказвам за Радостин Василев. Нека да не намесваме службите. Тук става въпрос за информация, която се популяризира от вътрешен човек.
Едва ли може да твърдим, че службите седят и се занимават с партийни събрания.
Ако въпреки всичко се занимават, значи има подаден сигнал, с цел да проверяват и подслушват. Те другояче нямат право. Ако го вършат назад на това, това към този момент е напълно различен въпрос “, сподели още Андреева.
„ Понякога врагът е вътре в централата, не е безусловно в службите. Този кеш, за който се приказва, моралният императив, водачеството на Политическа партия, цялата рецензия против статуквото, концепцията, че те са носителите на нов морал, ново държание, пропада с това, че някой желае един милион от човек. Но това е тъмната връзка сред бизнеса и партиите “, сподели още тя.
„ Всяка партия има потребност от финансиране на акцията и води такива диалози. Не виждам да има нещо чак толкоз компрометиращо.
Допускам, че ще има и други записи, в случай че те в действителност са дело на специфичните служби, извънредно време е да се замислим защо им плащаме “, опита се да замаже абсурда журналистката Стояна Георгиева.
„ Това не е никакъв мрачен бизнес, напълно очевиден и законен е. Имаме неофициална информация от къде е изтекло, по какъв начин е станало. Твърди се, че има и още “, настоя още тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР