Председателят на ПП АБВ Румен Петков изрази съболезнования за трагичната

...
Председателят на ПП АБВ Румен Петков изрази съболезнования за трагичната
Коментари Харесай

На среща с Н. Пр. Алиреза Ирваш Румен Петков изрази съболезнования за трагичната гибел на президента на Иран

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков изрази съболезнования за трагичната крах на президента на Иран Ебрахим Раиси и министъра на външните работи на страната Хосеин Амир-Абдолахян. На среща с посланика на Иран в България Н. Пр. Алиреза Ирваш Петков изрази убеденост, че страната ще продължи да бъде част от демократизиращия се и многополюсен свят, с основно място за гарантиране на сигурността в един сензитивен район.

От своя страна  Н. Пр. Алиреза Ирваш увери, че в изискванията на доста огромна тъга, налице е решителност на иранския народ да се продължи досегашната политика. В идващите 50 дни, съгласно периода, посочен в конституцията, ще бъдат проведени и извършени избори за президент.

„ “, уточни посланикът.   

Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед2476Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед21955Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед11208Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед2958Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед3464Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед116803Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР