Израелската армия нанесе повече въздушни удари в Ивицата Газа със

...
Израелската армия нанесе повече въздушни удари в Ивицата Газа със
Коментари Харесай

Израелските въздушни удари продължават в Газа, докато преговорите за примирие се борят

Израелската войска нанесе повече въздушни удари в Ивицата Газа със гибелен резултат, до момента в който публични лица разискват последното препоръчано съглашение за преустановяване на военните дейности и замяна на пандизчии.

В южната част на анклава беше обявено за израелски въздушни набези през нощта против неделя в голям брой региони в Рафа, който е под разширяваща се наземна инвазия, както и Хан Юнис. Най-малко 12 души са били убити, в това число дами и деца, при нощните офанзиви против двата града, съгласно палестинската осведомителна организация Wafa.

В централната част на Газа голям брой въздушни удари удариха бежанския лагер Буреджи, убивайки минимум шестима души. Ударите против лагера Нусейрат, на към 2 км (1,2 мили), убиха четирима, до момента в който други седем бяха убити в региона аз-Завейда.

В Джабалия, в северната част на Газа, екипите на гражданската отбрана споделиха в понеделник, че към момента работят по извличането на телата след изтеглянето на израелските сили. Голяма част от региона...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР