Кадри Нова ТВНовият сезон на готварското шоу Черешката на тортата“

...
Кадри Нова ТВНовият сезон на готварското шоу Черешката на тортата“
Коментари Харесай

Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ

Новият сезон на готварското шоу „ Черешката на тортата “ започва с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и в този момент ще гледаме по какъв начин неговите избранници се оправят в кухнята, а също и като домакини.

Боева посрещна своите посетители в уютния си дом в Долината на тракийските царе на софра с 360-градусова неповторима панорама.

Тя одобри драговолно специфичната задача на началник Манчев, която цели да върне звездните участници обратно в детските години, с цел да подготвят ястия, които са ги впечатлили и които им връщат топли фамилни мемоари.
`); break case width


Менюто, което избра за гостите си бе свежа пролетна салата с нар и лимец. Разядките бяха две – рулца от гриловани тиквички с мус от сирена и карфиол с хумус и алено цвекло. За главно певицата показа пилешко филе с гарнитура от картофено пюре и самардала и сос от манатарки. Десертът  бе ароматна бисквитена торта със сладко от смокини и рози.

Гостите останаха удовлетворени от вечерята като се изключи един – Росен, на който оказа се му липсва сол, въпреки солницата да бе на масата. По тази причина я ощети и й даде едвам 8 точки. Зретелите обаче харесаха представянето на певицата и първата вечер на новия сезон.



За мен е забавен старт на черешката. Таня Боева не я бях чувала от 20 години, миските не ги проследявам и не знам коя е, както и този, на който му липсваше сол. Рая ми е познато лице от сериалите, само че но в никакъв случай нямаше да се сетя за името ѝ сама. Другият мъж също ми е единствено едва прочут. Иначе отлично показване, проличава си че не влиза в кухнята за първи път, както някои от „ звездите “ в предходни сезони.



Най -добре щеше да бъде и началник Манчев да дава точки, поради сол и че нещо не яде не може да се понижават точки!
По принцип не се готви солено!
Таня се показа доста добре!

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР