Националната асоциация на строителните предприемачи взе отношение по темата с

...
Националната асоциация на строителните предприемачи взе отношение по темата с
Коментари Харесай

Строителните предприемачи: Недопустимо е да ни включват в политически битки

Националната асоциация на строителните бизнесмени взе отношение по тематиката с покупко-продажбата на жилища за водещи политици. В писмена позиция браншовата организация декларира, че е разтревожена от създаващото се отрицателно подстрекателство към гилдията, учредено на следствието на съответни имотни покупко-продажби, осъществени от политически лица.

"Категорично се противопоставяме на опитите акцентът на публичния спор да се измести от същността на казуса върху производителя, основал продукта на договорката ", се споделя в отвореното писмо.

НАСП се афишира в поддръжка на прозрачността, законността и етичността в този по този начин важен за българската стопанска система отрасъл. И акцентира, че постоянно санастоявали тези правила да се съблюдават от всички заинтригувани страни – бизнесмени, жители и институции. За съблюдаването на тези правила се грижат и съответните държавни органи.

"Считаме за неприемливо в огромни политически борби да бъде въвлечено едно от дребното останали производства, създаващо работни места, внасящо в бюджета доходи и създаващо национална стойност ", приключва писмото.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР