Националът Георги Костадинов ще зарадва половинката си Радост Тодорова с

...
Националът Георги Костадинов ще зарадва половинката си Радост Тодорова с
Коментари Харесай

Национал води Мис Футбол на Филипините

Националът Георги Костадинов ще зарадва половинката си Радост Тодорова с следващата екзотична почивка. Двамата с “Мис Футбол” ще посрещнат новата 2019 година на Филипините.

Халфът към този момент изигра последния си мач за 2018 година в съветската Премиер лига с екипа на " Арсенал " (Тула). Веднага по-късно двамата хванаха самолета и се прибраха в България. Те ще посрещнат Коледа тук, като ще съберат фамилиите си. И на 27 декември ще избягат на топло. View this post on Instagram
A post shared by Radost Todorova (@joytodorova) on Oct 22, 2018 at 11:43pm PDT

Костадинов обича да глези Радост

Влюбените ще почиват на Филипините, като първата им спирка ще е столицата Манила. Още занапред Радост получава предложения да се види с приятелите си там. Тя стана изключително известна и обичана в тази страна в края на 2015 година. Тогава по време на състезанието " Мис Вселена " Радост плени сърцата на хиляди по света с откровената си реакция към Мис Филипини Пиа Алонсо Вурцбах. Тя единствена я подкани да отиде и да вземе короната си секунди откакто се оказа, че водещият на шоуто Стив Харви коронова неверна хубавица - Мис Колумбия Ариадна Гутиерес Аревало. Тодорова се трансформира в сензация във Филипините, където нейни фотоси и фрагменти от финала на Мис Вселена се въртяха по националните малките екрани.

През лятото двамата бяха на Бали

Сега Пиа чака с неспокойствие да се види с българката. Двете поддържат другарски връзки посредством обществените медии. Феновете й от тази страна също се зарадваха на избора й на място за отмора.
View this post on Instagram
A post shared by Radost Todorova (@joytodorova) on Sep 23, 2018 at 7:34am PDT
Мис Футбол и Георги Костадинов постоянно си спретват екзотични ваканции, откогато са дружно. През лятото двамата посетиха Индонезия и по-точно остров Бали за десетина дни. Обиколиха и всички известни места и курорти в Израел, до момента в който халфът риташе там. Сега на ред са Филипините.

Манекенката и футболистът са дружно от към две години. Двамата разкриха любовта си, откакто той напусна " Левски " и отпътува да рита в Израел. Радост последва гаджето си. След един сезон в Израел двамата акостираха в Русия. Все отново Тодорова не е изоставила кариерата си в модата. Тя постоянно взе участие в разнообразни реклами и фотосесии. Използва прибиранията им в България за мачовете на националния тим, с цел да си навакса с лекциите. Моделката е студент в УНСС.

В Русия хубавицата също не скучае. Наскоро направи собствен видеоканал в ютуб. В него дава потребни препоръки за хубост на почитателите си. Качва най-малко по три видеа на седмица.
ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА РАДОСТ ТОДОРОВА ВИЖТЕ ТУК!!!  Радост Тодорова е музата на Георги Костадинов @@@
" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР