Наталия Кобилкина се пренася в родината на мъжа си Такис-Гърция

...
Наталия Кобилкина се пренася в родината на мъжа си Такис-Гърция
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина заживя в Гърция

Наталия Кобилкина се придвижва в родината на мъжа си Такис-Гърция и незабавно търси детегледачка с опит, която да оказва помощ в развъждането на сина й Филип в столицата Атина. Очевидно рускинята, която в България няма близки родственици е решила първият й наследник да отрасне в фамилната среда на брачна половинка й. След като се ожениха преди две години, двамата оповестиха, че остават у нас, тъй като Такис работеше като управител на огромен хотел.



Сега обаче Кобилкина търси бавачка, разположена в Атина, което ще рече, че фамилията се придвижва в южната ни съседка. Част от работата на младата майка у нас ще поемат сътрудничките й, които и сега набират искащи за следващия й курс по самоусъвършенстване, а тя самата ще се включва с видео послания.

Кобилкина направи погача за сина си. „ Така незабележимо стигнахме до Погача на 40 дни. Днес приятелки пожелаха доста хубави неща на Филип. Аз на моя наследник искам да има доста положително, любящо и благородно сърце. Като майка ще му дам моята поддръжка и обич. Казвам му: че Вселената е прелестна, хората са положителни и на всички места има чудеса. Но знам, че думи нямат огромно значение.
Ние като родители учим деца с персонален образец и нищо не е по-силно от това. Затова доста отговорно се отнасям към това което върша, а не към това, което споделям. Здраве и шанс на всички прелестни хора. Обичам ви”, написа младата майка в обществените мрежи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР