Наталия Гуркова обяви голяма новина, за която само загатваше в

...
Наталия Гуркова обяви голяма новина, за която само загатваше в
Коментари Харесай

Край! Наталия Гуркова взе голямото решение

Наталия Гуркова разгласи огромна вест, за която единствено загатваше в последните месеци. Мис България `98 криеше настойчиво какво тъкмо прави, само че наподобява, че момента е настъпил, пише Шоу Блиц.

Мнозина си мислеха дори, че най-вероятно красавицата отново ще се върне в малкия екран като водеща на някоя начин на живот графа. Да, но не! Това, което тя е направила, няма нищо общо с дребния екран.
-->
Преди броени минути самата тя разгласи в профила си във фейсбук, че показва нов фешън бранд, в който е вложила " доста обич и сила ". Новината бе оповестена и на официална конференция на Sofia Fashion Week 2023 и Мария Бонева.

" Приятели с наслада и неспокойствие Ви представям най-новия ми дълго подготвян план, в който вложих доста обич и сила! Когато пристрастеността и модата се срещнаха, се роди QUEEN by NG - марката, в който всяка жена може да открие подобаващата за себе си визия! Елегантността, класата и практичността са водещи условия при основаването на сбирките ми, защото всяка жена заслужава да се усеща, и да наподобява, като кралица ", написа щастливата Гуркова в обществените мрежи.

" Реших да основа собствен личен фешън бранд, с цел да разкрия на дамите силата на женската хубост и положителния жанр. Колекциите ми съчетават атрактивните модели и женствените линии с настоящите фешън трендове. Изисканост, комфорт и безупречно качество са главните критерии при изработването на моделите ми. ", признава Наталия.

" Много съм благополучен, че Наталия Гуркова сътвори собствен бранд, защото самата тя е въплъщение на модата и естествената хубост ", споделя и пиарът на звездите Атанас Лазаров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР