настояват да бъде оттеглен проекта за промени в Закона за

...
настояват да бъде оттеглен проекта за промени в Закона за
Коментари Харесай

Да бъде оттеглен проектът за промени в Закона за културното наследство, настояват от АБВ

настояват да бъде отдръпнат плана за промени в Закона за културното завещание, предусещащ лишаване лицензите на частните музеи. Това разгласи пред публицисти водачът на младежката организация на АБВ и дефинира предлаганите от държавното управление промени за дискриминиращи.
" Ако въпросните неизпълними промени, като нормативи, бъдат приложени към държавните музеи, то те на процедура би трябвало да бъдат затворени ", предизвести Заячка.
 АБВ сигнализират, че законодателни промени уреждат обир на културно завещание АБВ сигнализират, че законодателни промени уреждат обир на културно завещание
Всеки, който има повече от 3-4 монети от баба си и дядо си, ще предстои на наказване за закононарушение, тъй като не ги е заявил по текст...
Тя заяви, още че АБВ ще изиска от Министерския съвет и Министерство на културата информация за разпознатите и регистрирани в регистъра на Министерство на културата движими културни полезности. АБВ ще упорстват и за информация за регистъра на движимите културни полезности, придобили статут за национално благосъстояние, воден по закон от Министерство на културата – има ли го, или не. От партията упорстват и да бъде показан указател на частните музеи в България – какъв брой са и какви са.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР