Зендая стана лице на новия брой на австралийската версия на

...
Зендая стана лице на новия брой на австралийската версия на
Коментари Харесай

Зендая пред Vogue: Бях плаха и неуверена в началото на кариерата си

Зендая стана лице на новия брой на австралийската версия на списание Vogue. Звездата от " Дюн " и " Претендентите " даде изявление за стилното издание и описа за насилственото спиране на кариерата си, самочувствието и упоритостите си.

 

На корицата на лъскавото издание актрисата се снима в розова рокля на Louis Vuitton и театралничи с бижута на Burberry, Stella McCartney, Schiaparelli, Dries Van Noten и Bulgari.

 

 

 Добави изложение

 

Новата драма на Лука Гуаданино " Претендентите " с 27-годишната Зендая в основната роля към този момент излезе на екран и беше призната задушевно от публиката. Актрисата показа, че фотосите на плана са завършили в средата на 2022 година, а по-късно незабавно е отпътувала за Абу Даби, с цел да работи по втората част на " Дюн ". След приключването на фотосите през декември същата година тя повече не се появява на снимачната площадка. Тази пауза е инцидентна: тя се изостря от стачката на актьорите и отлагането на продукцията на третия сезон на " Еуфория ". " Аз не работех. Беше ми доста мъчно, тъй като толкоз съм привикнала с това. Това е всичко, което знам по какъв начин да върша, и това е всичко, което в миналото съм правила ", показа звездата.

 

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР