Руското външно министерство заяви в сряда, че посещението на държавния

...
Руското външно министерство заяви в сряда, че посещението на държавния
Коментари Харесай

Русия: Визитата на Блинкън в Киев е знак за тревогата на САЩ от ситуацията на фронта

Руското външно министерство съобщи в сряда, че визитата на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън в Киев наподобява като знак за възходящата паника на Вашингтон по отношение на обстановката на фронтовата линия  предава " Ройтерс ".

Във вторник Блинкън изнесе тирада в Киевския политехнически университет  в която каза, че Съединени американски щати ще стоят до Украйна, до момента в който не бъде обезпечен нейният суверенитет в региона на сигурността. Той също съобщи, че  Русия би трябвало да заплати за това, което унищожи , а Съединени американски щати имат намерение да конфискуват замразени съветски активи, с цел да създадат това.

Руските сили в Украйна през последните дни, принуждавайки украинските войски да правят отстъпка от голям брой обитаеми места и сега заемат позиции по улиците на град Вовчанск, съгласно локален чиновник.

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова сподели на брифинг в Москва, че военната помощ на Съединени американски щати за Киев няма да помогне на политическото управление на страната да оцелее.
 Украйна изтегли войските си от Волчанск и Лукянци?
Украйна изтегли войските си от Волчанск и Лукянци?

За да запазят живота на военните са се изтеглили на по-изгодни позиции

" Държавният секретар на Съединени американски щати е на посещаване в Украйна от 14-15 май. Очевидно е, че обстановката на фронта и военните неуспехи на украинските въоръжени сили провокират възходяща паника в администрацията на Байдън ", сподели Захарова.

" Никакво количество въоръжение няма да избави незаконния режим на Зеленски от колапс. Цялото военно съоръжение, доставено на Украйна, ще бъде унищожено ", сподели тя.
 Блинкън от Киев: Русия би трябвало да заплати за това, което унищожи
Блинкън от Киев: Русия би трябвало да заплати за това, което унищожи

Съединени американски щати имат намерение да конфискуват замразени съветски активи, с цел да създадат това
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР