Каролин Возняцки отговори на приятеля на Рори Макилрой Брукс Коепка,

...
Каролин Возняцки отговори на приятеля на Рори Макилрой Брукс Коепка,
Коментари Харесай

Бившата Каролин Возняцки на Рори Макилрой се смее последна, след като той я заряза седмици преди сватбата

Каролин Возняцки отговори на приятеля на Рори Макилрой Брукс Коепка, откакто беше оповестено, че някогашният й избраник се развежда със брачната половинка си Ерика Стол.

Рори и Ерика се разделят след седем години брак, като северноирландецът подава документите във Флорида в понеделник. След като раздялата беше оповестена, приятелят на Рори Брукс отиде в Instagram, с цел да показа любяща респект към брачната половинка си Джена Симс, като разгласява нейна фотография по бикини.

Каролайн разяснява обявата, защото пренебрегва настоящето на Рори драма във връзката. Тя избухна: " Гореща мама. " Каролайн остана унищожена от раздялата си с Рори, само че наподобява, че тя се е смяла последната, защото към този момент е щастливо омъжена за някогашния баскетболист Дейвид Лий.

Каролайн трябваше да се омъжи за Рори, само че те се разделиха през 2014 година след съвсем три години дружно. Раздялата им беше потрес за почитателите, защото двойката преди малко беше изпратила предложения за идната им женитба.

Първоначално Рори твърдеше, че разлъка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР