Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри съобщи, че португалската суперзвезда Кристиано

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри съобщи, че португалската суперзвезда Кристиано
Коментари Харесай

Алегри: Кристиано ще играе срещу Рома

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че португалската суперзвезда Кристиано Роналдо ще играе в мача с Рома на следващия ден в Торино. По-рано Алегри беше декларирал, че 33-годишният Роналдо ще пропусне един от последните три мача на “бианконерите” в Серия “А” до края на календарната година. До края на декември италианският първенец е хазаин на Рома, след което гостува на Аталанта, а в последния си мач за 2018 посреща Сампдория.

“Роналдо ще играе на следващия ден, а след това ще пропусне един от идващите два мача”, съобщи Алегри в навечерието на дуела с “вълците”. Кристиано не е пропуснал нито един мач на отбора си в Серия " А " от началото на сезона и Алегри е решил, че португалецът има потребност от малко отмора. Този сезон CR7 е втори в подреждането при топреализаторите в Италия все още с 11 попадения.

Ювентус е решително на върха в класирането на италианското състезание с 46 точки от 48 вероятни. “Старата госпожа” е с 8 точки задатък пред втория в подреждането Наполи. Рома пък заема седма позиция и е на 22 точки зад торинци.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР