Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че е подготвен

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че е подготвен
Коментари Харесай

Зизу: Подготвен съм за мига, когато всичко ще свърши

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан съобщи, че е квалифициран за мига, в който приказката му в Кралския клуб ще завърши. Френският експерт взе премията за най-хубав треньор за 2017 година, като не подмина и този факт.

Зизу пое Реал Мадрид при започване на 2016 година, като от момента, в който бе назначен завоюва в две следващи издания Шампионската лига, на два пъти Суперкупата на Европа, една купа в Ла Лига, една Суперкупа на Испания и един път ликува в Световното клубно състезание.

Не просто треньор - цифрите за тихия военачалник на Реал

„ Не знам дали съм бил квалифициран за тази премия. При всички случаи бе мое предпочитание, предпочитание да продължа да върша това, което ми харесва и да се пробвам да раста в занаята, в треньорската специалност, която не е по никакъв начин лесна. Радвам се, че съм тук за втора поредна година и съм удовлетворен, че това ми се случва като ментор “, стартира Зидан.

Запитан за спомените от миналия сезон, Зидан изясни: „ Прекрасни са. Но в случай че би трябвало да си избера трофей, бих предпочел този от Ла Лига, поради дългия път, който изминахме. Испанската образеца е много комплицирана “.

Що се касае до това дали е мислил за момента, в който нещата ще тръгнат в по-негативна посока, Зизу показа: „ Разбира се. В кариерата, в живота, през футболният сезон има възходи и спадове. Ако си изпод, би трябвало да знаеш по какъв начин да се изправиш. Когато си от горната страна, би трябвало да се постараеш да останеш оптимално дълго време там. Но съм наясно, че един ден и моята приказка ще отмине. Подготвен съм за това. Засега се любувам на хубавите мигове, които претърпявам в клуба “, разяснява още Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР