Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан засипа с похвали отбора

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан засипа с похвали отбора
Коментари Харесай

Зидан: Победата ме радва, но чувствата са смесени

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан засипа с похвали тима след успеха над Ливърпул (3:1) в първия четвъртфинал в Шампионската лига. Над всички на терена беше бразилският нападател Винисиус Жуниор и Зизу го отличи особено.

" Победата ме радва, само че възприятията са смесени. Като цяло изиграхме доста мощен мач, само че изпитахме съществени компликации при започване на второто полувреме. Гордея се с момчетата, само че не не помня, че има и реванш. Ще се насладим на триумфа и по-късно започваме да мислим за дербито с Барселона. Но първо би трябвало да се възстановим ", сподели Зидан.

" След почивката Ливърпул вкара гол с първия си удар в мача. Неприятно, само че това е футболът. Подкрепям тима си. Тези футболисти вършат невероятни неща поради събитията. След новината за позитивния тест на Рафаел Варан просто взехме решение да играе Едер Милитао, не сме променяли нищо друго ", изясни французинът.

" Много се веселя за Винисиус, той заслужаваше двата гола и имаше потребност от тях. Неговите старания постоянно са в интерес на тима. Сега ще добие повече убеденост. Не знам дали това е бил най-хубавият му мач за Реал, само че да вкараш два гола на четвъртфинал в Шампионската лига е нещо особено ", сподели още Зидан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР