Наставникът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, говори след равенството 0:0

...
Наставникът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, говори след равенството 0:0
Коментари Харесай

Дамбраускас за мача с Мура: Не можеш да победиш, ако не вкараш

Наставникът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, приказва след равенството 0:0 против Мура в мач от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига.

" Поздравявам Мура, доста добре изигран дуел. Опитахме всичко, просто не успяхме да пратим топката в мрежата. Това е законосъобразен резултат. Очаквахме да победим, само че противникът ни бе квалифициран доста добре ".

" Не можеш да победиш, в случай че не вкараш. Трябва да търсим позитивите - владеехме топката, имахме своите шансове, запазихме вратата си суха. Мисля, че ще се оправим в реванша. Знаехме, че Мура ще се пази надълбоко. Те контраатакуваха доста добре. През последните няколко дни работихме върху салдото на състава ".

" Ключът е, че не успяхме да разгърнем добре офанзивите си. Опитахме всичко, само че ще гледаме да извлечем позитивите от мача и се готвим за втората среща ".

" Ние имахме положителни положения. В някои моменти допуснахме положения пред нашата врата, само че пък и ние имахме благоприятни условия да вкараме ".

" Знам, че Мура ще разчита на същата игра в Разград. Те ще дойдат и ще приготвят проект, като за посещение в Европа. Трябва да сме подготвени за контраатаката им. Очаквам същия мач, само че знам, че ние ще сме по-агресивни и по-остри ", изясни Дамбраускас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР