Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев коментира представянето на отбора срещу

...
Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев коментира представянето на отбора срещу
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Най-слабото ни първо полувреме този сезон

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев разяснява представянето на тима против Тотнъм. " Орлите " отстъпиха с 1:3, откакто лондончани ги надиграха в мача от група " J " на Лига Европа.

" Най-слабото ни първо полувреме този сезон. Влязохме с прекомерно огромен почит. Второто към този момент знаехме, че каквото сме имали, към този момент е изгубено и бяхме по-освободени. Бяхме доста слаби първото полувреме. Второто играхме една концепция по-добре, само че класата на Тотнъм оказа въздействие. В миг на напредък, допуснахме неточност и Тотнъм съумя да си затвори мача ", сподели Генчев.

" Едно от най-слабите места в тима са статичните положения в отбрана. Трябва да се работи върху тези неща, не е обикновено да получаваме голове три следващи мача от корнер. Вината не е единствено на бранителите, а на целия тим. Всички би трябвало да вземат участие в отбрана. Не може да разчитаме единствено на някои, а другите да не ги поддържат. Вината е на целия тим, не на обособени персони ", продължи наставникът на първенците.

" За Митков се колебаех до последно, само че по този начин бе планувано. За Иван Йорданов желаех да усети какво е да се играе в Лига Европа, само че за жалост малко се забави промяната ", сподели той.

" Доволен съм от реакцията през второто полувреме. Тогава показахме, че можем да играем добър футбол. Създадохме най-малко три чисти голови положения, вкарахме гол и това би трябвало да ни послужи за пример”, добави Генчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР