Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде мнението си след

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде мнението си след
Коментари Харесай

Томаш: Малка крачица напред, но далеко от това, което искам аз

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде мнението си след равенството на своя отбор с Левски. Двата отбора не се победиха и приключиха при резултат 1:1.
 Левски продължи да буксува и на Левски продължи да буксува и на " Герена "
“Искам да поздравя ситуацията и да се поклоня пред тези хора, които не стопираха. Влезнахме по най-хубавия метод в мача и получихме гол от нищото, там се разклатихме. Това демонстрира, че имаме още много работа, не може да се разклащаме и да получим гол. Мачът се организира по-скоро на единоборства и експанзия, не толкоз на футболни достолепия. Исках ние да притежаваме топката и да построяваме офанзивите. Не е елементарно тук на “Герена ”, само че аз съм удовлетворен от момчетата. Малка крачица напред, само че е надалеч от това, което желая аз.
30  Левски - Локомотив (Пловдив)
Вече Левски не са без позволен гол тук. Ако не мечтаеш и не си самоуверен, няма по какъв начин. Господин Стоилов беше споделил, че когато работиш за резултат, идват и такива моменти. Резултатът може да пристигна рано, само че няма да си построил тим за бъдещето.

Не съм уверен дали има тимове на задоволително положително равнище в efbet Лига, или по-скоро някои са смъкнали равнището и са стигнали другите ”, съобщи Томаш.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР