Наставникът на коментира представянето на отбора през тази година, като

...
Наставникът на коментира представянето на отбора през тази година, като
Коментари Харесай

Пиоли: Тайната на успеха ни беше в работата, целта ни е класиране в ШЛ

Наставникът на разяснява представянето на тима през тази година, като също по този начин уточни задачата пред “росонерите” за идващия сезон.

“В началото трябваше да се опознаем един различен, а по-късно малко по малко израснахме. През 2020 година единствено завоюва повече точки от нас. Загубихме от след мощно първо полувреме, а по-късно и от, само че в този случай това беше поради други фактори, самостоятелни от мача. Победите против тимовете пред нас в класирането ни даде същинския подтик. Голямата разлика в мачовете след паузата за жалост беше, че играхме без почитатели на стадионите и адреналинът липсваше. Това беше в действителност тъжно, защото последователите са доста значими за нас. Тайната на триумфа ни в този интервал беше работата, която положихме. Израснахме като тим и нашето самочувствие се усили. По време на паузата нашите притежатели ни накараха да се усещаме в сигурност, макар че страната изпитваше компликации поради ковид.
In a Skrill exclusive, manager Stefano Pioli reveals his expectations for the, how he's led the team during the pandemic, and his future goals.

Read the full interview >
— Skrill (@skrill) Сега всички сме във почивка. Така че сега най-важно е да почиваме и да презаредим батериите. Имам огромна убеденост в този тим и че можем да се подобрим. Разполагаме със солидни притежатели, които ще ни поддържат с целенасочени избори, и имам задоволително шанс да мога да работя с доста способени и професионални хора. Целта ни е да подобрим тазгодишната ни позиция в Серия “А” и най-сетне да се върнем в Шампионската лига. Няма да е елементарно да се върнем към играта в Европа, само че ще работим старателно да създадем почитателите ни щастливи”, съобщи Пиоли пред Skrill, които са измежду премиум спонсорите на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР