Черно море“ победи с изненадваща лекота отдавна осигурилия си шампионската

...
Черно море“ победи с изненадваща лекота отдавна осигурилия си шампионската
Коментари Харесай

„Черно море“ пред директно класиране за Европа след 4:0 над „Лудогорец“

„ Черно море “ победи с изненадваща лекост от дълго време осигурилия си шампионската купа „ Лудогорец “.

На своя стадион варненци победиха с 4:0 с голове на Андреяс Калкан в 43-ата минута, Даниел Димов (67-ма), Уеслен Жуниор (83-а) и Живко Атанасов (90-а).

Така два кръга преди края на шампионата „ моряците “ задминаха ЦСКА-София и са към този момент втори с 69 точки. „ Армейците “ са с две по-малко, откакто ден по-рано приключиха 2:2 вкъщи с „ Крумовград “.

Ако крайното класиране се резервира такова, „ Черно море “ ще завоюва квота за Лигата на конференциите. Докато ЦСКА-София ще би трябвало да играе бараж за другото място с ЦСКА 1948, „ Арда “ или „ Славия “.

В идващия кръг ЦСКА-София приема „ Черно море “ и този дуел може да предопредели окончателното нареждане на тимовете. През последните години обаче „ моряците “ много сполучливо играят против „ армейците “ и на няколко пъти ги победиха в София.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР