Наставникът на Етър Красимир Балъков поздрави футболистите си за днешната

...
Наставникът на Етър Красимир Балъков поздрави футболистите си за днешната
Коментари Харесай

Балъков: Бараж ще е нещо много сладко, класиране за Европа ще е голям подарък за всички

Наставникът на Етър Красимир Балъков поздрави футболистите си за днешната им домакинска победа с 1:0 над Локомотив (Пловдив), след която болярите се класираха за полуфиналите в баражите за Лига Европа, където ще срещнат спечелилия от двойката Славия - Ботев (Враца).

“След като продължаваме, несъмнено, че реваншът е сладостен. Искахме да продължим напред и за Купата, само че мачът към този момент е пропуснат. Моите футболисти демонстрираха, че обичат футбола и почитат треньорския щаб.

Ако не бяхме влезнали в този дуел с нужната централизация и готовност, щеше да ни бъде доста тежко. Първото полувреме ни беше тежко, само че изиграхме съвършено второ полувреме.

Ще бъде нещо доста сладко, в случай че стигнем до бараж за Европа. Там ще е, каквото стане. Ако се класираме в Европа, това ще е огромен подарък за всички във Велико Търново.

Славия се пробва да бъде по-футболния тим. Ботев също се пробва, твърд противник е. С Ботев играем по-тежко”, разяснява Красимир Балъков. Първа лига 1/4 кръг, петък 10 май  Етър 1:0краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР