Наследниците на прочутата модна фамилия Гучи възнамеряват да се изправят

...
Наследниците на прочутата модна фамилия Гучи възнамеряват да се изправят
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Семейство Гучи се заканиха да изправят пред съда Ридли Скот

Наследниците на фамозната фешън фамилия Гучи имат намерение да се изправят пред съда против основателите на премиерния филм " Домът на Гучи " отпред с режисьора Ридли Скот.

" Семейството си резервира правото да предприеме всички (необходими) средства, с цел да защитят името и имиджа си - както своя, по този начин и на своите близки ", гласи част от изказването на наследниците на Алдо Гучи, изигран в лентата от Ал Пачино.

Позицията на фамилията е необятно публикувана към този момент из италианските медии. Според нея Скот и продуцентите на холивудското заглавие " не са си създали труда да се съветват с наследниците " на стилната империя преди да пресъздадат членове на фамилията като " главорези, невежи и безчувствени към света към тях ".
свързани новини2491на 26.11.2021
Особено трагично съгласно евентуалните ищци е пресъздаването на облика на Патриция Реджани (Лейди Гага) като " жертва ", считат Гучи. Според тях изказванието се удостоверява от отзиви, изказвани от актрисата и певица, влезнала в ролята, както и от други членове на филмовия екип.

Това не е първият път, в който " Домът на Гучи " си навлича гнева на фамилията. Само преди 7 месеца дъщерята на Алдо Гучи – Патриция, упрекна Ридли Скот, че " краде идентичността на фамилията, с цел да генерира доходи и да усили облагата на холивудската система ".

" Трябва да си спомним, че един Гучи бе погубен, а различен отиде в пандиза поради данъчна машинация. Затова не може да ми се приказва на мен за генериране на доходи ", с тези думи тогава Скот жигосах обвиняванията на Патриция Гучи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР