Наслаждаваме се на поредния слънчев августовски и се молим лятото

...
Наслаждаваме се на поредния слънчев августовски и се молим лятото
Коментари Харесай

23 стайлинг идеи, с които да посрещнем този уикенд

Наслаждаваме се на следващия безоблачен августовски и се молим лятото да не свършва, тъй като ни е прекомерно прелестно. Използваме почивните дни, за да излезем на разходка в парка или планината, която да приключим с, споделен с обичаните ни хора. Ако пък сме към момента на родното, си намираме някой див плаж, надалеч от тълпите и се любуваме на лятното безвремие. 
               
on Jun 15, 2020 at 2:36am PDT

Уикенда ни носи това безгрижно чувство, което незабелязано се придвижва и в избора ни на тоалети. Залагаме на изчистена, само че изискана визия като ленен панталон и топ с флорални претекстове или пък  в бежово, съчетани с бял тишърт. За вечер в града избираме  с анималистичен принт и обувки на невисок ток, а за неделния следобяд сграбчваме някой винтидж гащеризон и плетена чанта. 
               
on Apr 3, 2019 at 11:47am PDT

Роклите със междинна дължина са ни обичани сега и съчетани с кожени чехли и минималистични бижута, ни подсигуряват съвършения уикенд тоалет. Освен че ни носят хладина и комфорт, те са идеални за разходка в града или за среща с приятелки. Много свежи оферти можете да намерите и на онлайн платформата на, от кое място можете да си откраднете още повече ентусиазъм за лятната си визия. Разгледайте и галерията, с цел да видите останалите стайлинг хрумвания за този безоблачен уикенд. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР