Наскоро цветето на художествената гимнастика се похвали, че е започнала

...
Наскоро цветето на художествената гимнастика се похвали, че е започнала
Коментари Харесай

Нещо Изумително Се Случи С Гимнастичката Цвети Стоянова! Лекарите Не Вярват На Очите Си, Толкова Скоро След Трагедията Тя Е

Наскоро цветето на художествената гимнастика се похвали, че е почнала да се храни и да живее оптимално здравословен живот.

Припомняме, че преди към две години международната шампионка по художествена гимнастика скочи от шестия етаж на панелен блок в софийския квартал „ Надежда ”. След бързата интервенция на докторите от „ Пирогов ” и няколко седмици сред живота и гибелта, тя съумя да се възвърне.

Последваха животоспасяващи операци и интервал на възобновяване. Но Цветелина Стоянова не остана в инлавидна количка, а докторите дефинират случая й като същинско знамение, написа разкрития.ком.

19 месеца след тежкия индицент Цвети Стоянова се върна в спорта. Но към този момент като треньор на подрастващите.

„ Доста по-различно и по-трудно е. Не е както ние си мислехме – просто седиш на един стол и крещиш “, сподели Стоянова.

Гимнастичката показа, че желае да тренира единствено деца.

„ Достатъчно си взех от огромния спорт, не желая да се връщам там. Предпочитам да давам началото на всяка една гимнастичка “, безапелационна е международната шампионка.

След нещастието Цветелина Стоянова призна, че в никакъв случай не е била влюбена в художественаат гимнастика. Направила го в памет на майка си.

Но пък случая я трансформирал към по-добро и в този момент към този момент оценила живота, като гледала по-разумно на нещата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР