Премиерът Риши Сунак е обвинен в нарушаване на обещанието си

...
Премиерът Риши Сунак е обвинен в нарушаване на обещанието си
Коментари Харесай

Риши Сунак е обвинен, че е нарушил обещанието си към майката на жертвата на Манчестър Арена, докато свиква избори

Премиерът Риши Сунак е упрекнат в нарушение на обещанието си към майката на една от жертвите на Манчестър Арена след привикване на общи избори.

Депутатът от Лейбъристката партия Джес Филипс подлага на критика премиера минути откакто той най-сетне се преклони пред апелите за общи избори, обявявайки, че страната ще отиде до урните на 4 юли. Фигън Мъри води акция за по-строги ограничения за сигурност на публични места в опита да спре друга терористична офанзива, откакто синът й Мартин Хет почина при ужасяващия гърмеж. Тя се срещна с господин Сунак тази заран след идването си в Лондон на седмата годишнина от терористичната офанзива.

Г-жа Филипс твърди, че водачът на торите е приказвал с нея през днешния ден и е заречен да извърши обещанието си, преди часове по-късно да направи неговото известие, което наподобява сигурно ще постави завършек на ерата му на водачество.

Парламентът ще бъде отсрочен в петък, което значи, че десетки законопроекти ще бъдат рухнати. Новият парламент ще бъде призован на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР