Наскоро бях в болница,чаках дълго своя ред и докато чаках,

...
Наскоро бях в болница,чаках дълго своя ред и докато чаках,
Коментари Харесай

Защо някои жени спират да се грижат за себе си?

Наскоро бях в болница,чаках дълго своя ред и до момента в който чаках, до мен имаше други дами. 

Трябва да ви кажа, че главно вървя в клиниката, която се намира до близко моята къщата. Но в този момент не става въпрос за това.

Факт е, че отиването при лекаря изисква да сте чисти. Но по някаква причина доста дами не желаят да се грижат за себе си. Има моменти, когато човек просто мирише и той отива с този „ мирис “ при лекаря.

И това даже не е миризмата на пот. По-скоро мирише на мръсни облекла, немита коса и така нататък И в този момент приказвам за дами. В живота си съм срещала доста такиви дами.

Може да си помислите, че наподобяват по този начин от неприятния си живот, само че не. Разбирате, че намирането на сапун, четка за зъби и паста не е доста мъчно.

Тогава какъв е въпросът? Защо е толкоз мъчно да се поставиш в ред? Наистина ли е толкоз мъчно? Толкова постоянно виждам дами, които просто събират немитата си коса в кок, не им пука за това.

Ами съществено, елементарно е! Просто би трябвало да желаете да се грижите за себе си. Всяка жена би трябвало да почита себе си и да желае да мирише добре. Никой не обича не поддържани дами. 

Не става въпрос за бюджет. Ако една жена не се грижи за себе си, тогава тя е прекомерно
мързелива. Това е всичко. Други оправдания няма.

Ако не почитате себе си, то най-малко уважавайте другите. Неприятно е, когато има човек до вас, който мирише зле. Има обикновени правила, които би трябвало да се съблюдават.

И по какъв начин ти мислиш, за какво някои дами не се грижат за себе си?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР